In deze categorie vindt u een uitgebreid overzicht van verschillende groepen kabels en kabelgoten. TVbeugels.nl levert onder andere, HDMI kabels, Scart kabels, Coax antenne kabels en verschillende verloop kabels. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan verschillende soorten en maten kabelgoten.

Online kabels bestellen

U vindt bij TVbeugels.nl kabels in zowel langere als standaard lengtes. Een langere kabel is vaak nodig wanneer u uw televisie aan een muurbeugel of plafondbeugel bevestigd. De digitale decoder of de DVD- speler komt namelijk verder weg te staan van de televisie. Wilt u een langere HDMI kabel bestellen? Of bent u juist op zoek naar een Coax antenne kabel? Bestel deze eenvoudig via TVbeugels.nl. Ook kunt u bij ons gehoekte en haakse hdmi aansluitingen bestellen, deze zijn ideaal voor een monitor op een monitorverhoger. Wij leveren kabels in verschillende kwaliteiten. Zo hebben wij standaard HDMI kabels, maar ook vergulde HDMI kabels of dikkere kabels. Hieronder ziet u welke kabels u kunt bestellen via TVbeugels.nl;

Kabels en kabelgoten

Assortiment kabelgoten

Ook voor kabelgoten bent u bij TVbeugels.nl aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod van verschillende maten en soorten kabelgoten. Heeft u uw televisie aan de muur gemonteerd? Maar hangen de kabels er nu onder? Dan is een kabelgoot de oplossing. Met een kabelgoot kunt u gemakkelijk loshangende kabels wegwerken. Hierdoor zijn de kabels netjes opgeborgen en heeft u geen last meer van loshangende kabels.

Bekijk hier ons assortiment kabelgoten

TIP

Bestel een kabelgoot mee bij uw tv beugel om de kabels netjes uit het zicht weg te werken. Het ziet er natuurlijk ook niet mooi en netjes uit als u uw tv aan de wand of aan het plafond hebt hangen en dat de kabels er onderuit hangen.

Alle kabels en kabelgoten zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17.00 besteld, heeft u uw product de volgende dag in huis.

Advies Kabelgoten en kabels

Hebt u vragen over de kabels of heeft u een andere vraag aan TVbeugels.nl? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 via 088 112 0500 of per email naar info@tvbeugels.nl.