Top 10 Beamer Beugels - april 2024

 

Top 10 meest populaire beamer beugels van april 2024

Wat zijn nu de 10 meest verkochte beamer beugels? Op deze pagina vindt u de 10 meest verkochte beamer beugels van dit moment.

Welke beamer beugel voor u het beste is? Dan is afhankelijk van uw wensen en natuurlijk het type beamer. De meeste beamers hebben onder of boven op de beamer bevestigingspunten waar de beamer beugel op vastgemaakt kan worden. Wij krijgen nog wel eens de vraag of dit goed komt omdat als de bevestigingspunten onder op de beamer zitten, de beamer op de kop aan het plafond komt te hangen.

Is dit het geval en komt de beamer op de kop te hangen? Dan is dit zo bedacht door de producent. Dit omdat (in de meeste gevallen) dan de knoppen, die boven op een beamer zitten, nog te bedienen zijn. Via het het menu van de beamer kunt u het beeld dan 180 graden draaien zodat het beeld goed weergegeven wordt op de wand of op een projectiescherm.

 

Beamer beugel of projector beugel

Een beamer is een videoprojector. Of u nu het woord projector of beamer gebruikt, is eigenlijk beide goed. Waarom we in het Nederlands toch beamer gebruiken en niet projector komt ook deels omdat de eerste beamers op de markt kwamen terwijl er toen ook nog veel diaprojectoren en overheadprojectoren op de markt waren. 

Een diaprojector en een overheadprojector werden toen beide al “projector” genoemd. Het zou verwarrend worden om dan nog product “projector” te noemen. Vandaar dat de video projector ook in nederland de naam “beamer” gekregen heeft.

Samengevat, een beamer beugel of een projector beugel. Beide zijn dezelfde producten.

 

beamer-beugel-top-10