Beugels voor uw LG TV

 

Bij TVbeugels.nl leveren wij een groot aantal LG tv beugels. Wanneer u  LG tv beugels wil kopen zijn er een aantal punten waar u op moet letten. De VESA maat van een televisie is belangrijk, de LG tv beugels worden doormiddel van de VESA aan de tv bevestigd. Wanneer de VESA maat van de televisie en de LG beugels niet overeenkomen, gaat het niet passen. De VESA maat is vaak een vierkant of rechthoekig gaten patroon op de achterkant van de televisie, de afstand tussen deze gaten wordt de VESA maat genoemd.


LG tv beugels

Wanneer u gebruik wil maken van LG TV beugels, heeft u keuze uit veel verschillende modellen en maten. Welke LG TV beugels voor u geschikt zijn hangt dus af van de eisen die u stelt aan de LG TV beugels de VESA maat en de inch maat van uw televisie. Een mooi voorbeeld van LG TV beugels is bijvoorbeeld de TVB-05. Dit model tv beugel heeft verschillende opties en mogelijkheden, de beugel kan bijvoorbeeld tot 58cm uit de muur worden getrokken zodat deze vanaf meerdere plaatsen goed bekeken kan worden. Daarnaast is deze LG TV beugel kantelbaar een roteerbaar, er kan dus worden gesteld dat deze TV beugel veel verschillende opties heeft. Wanneer de beugel volledig is ingeklapt is de afstand tot aan de muur minimaal 7 cm, voor een tv beugel met zoveel mogelijkheden is dit zeer dicht tegen de muur aan. De beugel is geschikt voor veel verschillende soorten televisies, dit komt doordat de beugel geschikt is voor veel VESA en inch maten.

 

LG TV beugels kantelbaar


Bent u opzoek naar  eenvoudigere LG TV beugels, dan is misschien de TVB-02 geschikt  voor u. Dit model LG tv beugel is zeer geschikt voor de grote televisies, de TVB-02 kan een gewicht aan tot 75 kg. De TVB-02 is ook geschikt voor veel verschillende soorten VESA maten en kan dus gebruikt worden voor de meeste televisies. De TVB-02 heeft 5 cm afstand van de muur en kan dus strak gemonteerd worden. Niks is zo vervelend als zonlicht dat op uw televisie valt terwijl u net uw favoriete serie of film aan het kijken bent. Dit probleem kan de TVB-02 echter eenvoudig oplossen, deze LG TV beugel kan namelijk eenvoudig naar voren en naar achteren te kantelen. Waardoor u geen last meer heeft van lichtinval bij een bepaalde hoek.

Contact 


Heeft u vragen over LG TV beugels of andere vragen? Dan kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen kan u ons telefonisch bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088 112 0500, via info@tvbeugels.nl kunt u ons 24 uur per dag bereiken, wij zullen uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.