Beugels voor uw LG TV

 

LG TV Beugel muurbeugel

Bij TVbeugels.nl leveren wij een groot aantal LG tv beugels. Wanneer u  LG tv beugels wil kopen zijn er een aantal punten waar u op moet letten. De VESA maat van een televisie is belangrijk, de LG tv beugels worden doormiddel van de VESA aan de tv bevestigd. Wanneer de VESA maat van de televisie en de LG beugels niet overeenkomen, gaat het niet passen. De VESA maat is vaak een vierkant of rechthoekig gaten patroon op de achterkant van de televisie, de afstand tussen deze gaten wordt de VESA maat genoemd.

LG tv beugelsTV Beugel LG

Wanneer u gebruik wil maken van LG TV beugels, heeft u keuze uit veel verschillende modellen en maten. Welke LG TV beugels voor u geschikt zijn hangt dus af van de eisen die u stelt aan de LG TV beugels de VESA maat en de inch maat van uw televisie. Een mooi voorbeeld van LG TV beugels is bijvoorbeeld de TVB-05. Dit model tv beugel heeft verschillende opties en mogelijkheden, de beugel kan bijvoorbeeld tot 58cm uit de muur worden getrokken zodat deze vanaf meerdere plaatsen goed bekeken kan worden. Daarnaast is deze LG TV beugel kantelbaar een roteerbaar, er kan dus worden gesteld dat deze TV beugel veel verschillende opties heeft. Wanneer de beugel volledig is ingeklapt is de afstand tot aan de muur minimaal 7 cm, voor een tv beugel met zoveel mogelijkheden is dit zeer dicht tegen de muur aan. De beugel is geschikt voor veel verschillende soorten televisies, dit komt doordat de beugel geschikt is voor veel VESA en inch maten.

LG TV beugels kantelbaar

Bent u opzoek naar  eenvoudigere LG TV beugels, dan is misschien de TVB-02 geschikt  voor u. Dit model LG tv beugel is zeer geschikt voor de grote televisies, de TVB-02 kan een gewicht aan tot 75 kg. De TVB-02 is ook geschikt voor veel verschillende soorten VESA maten en kan dus gebruikt worden voor de meeste televisies. De TVB-02 heeft 5 cm afstand van de muur en kan dus strak gemonteerd worden. Niks is zo vervelend als zonlicht dat op uw televisie valt terwijl u net uw favoriete serie of film aan het kijken bent. Dit probleem kan de TVB-02 echter eenvoudig oplossen, deze LG TV beugel kan namelijk eenvoudig naar voren en naar achteren te kantelen. Waardoor u geen last meer heeft van lichtinval bij een bepaalde hoek.

TV-beugels voor LG: wandbevestiging

Een televisie aan de wand monteren kan handig zijn als u bijvoorbeeld geen ruimte heeft voor een tv-meubel. Wij bieden een ruime keuze in tv-beugels waarmee u uw LG-scherm strak tegen de wand kunt monteren. Neem bijvoorbeeld de speciale LED tv-beugels, hiermee kunt u uw scherm op slechts 0.8cm van de wand hangen. Wij hebben ook tv-beugels waarbij de afstand tussen de muur en uw televisie wat groter is, dit kan van pas komen wanneer u ruimte wilt creëren voor de aansluiting van kabels. 

Bekijk hier alle wandbeugels die geschikt zijn voor LG televisies. U zult zien dat er ruime keuze is in tv-beugels met verschillende functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om uw tv-scherm te draaien en kantelen.

Tv-beugels voor LG: plafondbevestiging

Ook de tv-beugels met plafondbevestiging hebben wij in diverse maten op voorraad. Door middel van een plafondbeugel kunt u uw televisie overal in de kamer ophangen, zonder dat u hiervoor een tv-meubel moet plaatsen. Wij hebben plafondbeugels met verschillende functionele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plafondbeugel die u kunt inklappen, of een beugel met een ruime afstand tot het plafond (tot wel 2.5 meter).

Bekijk hier de keuze in plafondbeugels voor LG televisies

LG monitorbeugels

Zoekt u een monitorbeugel voor uw LG monitor? In ons assortiment vindt u meerdere monitorbeugels die u kunt bevestigen aan uw bureau. Wij hebben ook monitorbeugels die aan de wand bevestigd moeten worden waardoor u meer ruimte krijgt op uw bureau. U kunt zelfs een monitorarm nemen waar u twee of drie schermen aan kunt bevestigen. Wanneer u kiest voor een monitorbeugel, weet u zeker dat u een werkplek creëert waar u dagelijks ergonomisch en met plezier aan de slag kunt.

Bekijk hier alle LG monitorbeugels.

LG beugels overzicht

LG tv beugels tot 26 inch
LG tv beugels tot 40 inch
LG tv beugels groter dan 40 inch
LG tv plafondbeugels
LG tv monitorbeugels

Let op! De VESA-maat van LG televisies kan per model verschillen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste bestelt, kunt u het beste de VESA-maat opmeten. De VESA maat is de afstand tussen de schroefgaten aan de achterzijde van uw televisie. Meet de afstand tussen de schroefgaten zowel horizontaal als verticaal en u weet welke VESA-maat u moet bestellen. Bij iedere beugel in ons assortiment vermelden wij bij de specificaties de VESA-maten waar de beugel geschikt voor is.

Contact 

Heeft u vragen over LG TV beugels of andere vragen? Dan kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen kan u ons telefonisch bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088 112 0500, via info@tvbeugels.nl kunt u ons 24 uur per dag bereiken, wij zullen uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.