Tv-plafondbeugels zijn een handige oplossing wanneer u graag een televisie wil ophangen maar aan de muur geen ruimte heeft. De tv-plafond beugels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en merken. Door het grote aanbod verschillende maten en merken is er voor iedere tv en locatie een oplossing.

Tv-plafondbeugels van diverse merken

Wij leveren tv-plafondbeugels van verschillende merken. Zo hebben wij een eigenmerk genaamd WOLFF MOUNT. Hieronder ziet u welke merken plafondbeugels wij onder andere aanbieden;

  • WOLFF MOUNT
  • König
  • NewStar
  • Vogel’s
  • Valueline

Voor iedere situatie een oplossing

Met ons ruime assortiment tv-plafondbeugels hebben wij voor iedere situatie wel een passende oplossing. Bent u opzoek naar een plafondbeugel die in hoogte verstelbaar is? Of een plafondsteun die u kunt draaien en kantelen? Bij TVbeugels.nl bent u aan het juiste adres.

Tv-plafondbeugel aanschaffen

Wanneer u een plafondbeugel wil aanschaffen moet u rekening houden met drie belangrijke factoren. Dit betreft de inchmaat van de televisie, de VESA-maat en het gewicht van de televisie. De VESA-maat is het gatenpatroon achterop de televisie, waar u de televisie mee aan de beugel bevestigd. De VESA wordt altijd aangegeven in millimeters. Een voorbeeld van een VESA-maat is 200x200 mm of bijvoorbeeld 400x400 mm.

Beamer beugels

Naast plafondbeugels voor televisies leveren wij ook plafondbeugels voor beamers. Met deze plafondbeugels kan u de beamer op de juiste plaats aan het plafond bevestigen. Hierdoor is het beeld helder en is de beamer beschermd tegen vallen en stoten. De beamer aan het plafond bevestigen? Bestel dan een beamer plafondbeugel via TVbeugels.nl.

Luidspreker beugels

Staan de luidsprekers in de weg? Of wilt u het geluid van uw radio of televisie beter verdelen over de ruimte? Dan zijn luidsprekerbeugels de beste keuze. Wij hebben diverse luidsprekerbeugels in ons assortiment.

Advies tv-plafondbeugels

Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikte tv-plafondbeugel. Daarnaast kunnen wij al uw vragen omtrent tv-plafondbeugels beantwoorden. Wilt u contact met onze klantenservice? Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 112 0500. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar info@tvbeugels.nl.