Verrijdbare tv standaard voor Plasma en LCD

 

Er is een goede reden om een verrijdbare tv standaard te kopen: u kunt tv kijken waar en wanneer u maar wilt. Deze mobiele accessoire is niet alleen handig voor thuis, maar ook voor op kantoor. Heeft u een belangrijke meeting, presentatie of brainstormsessie in een andere zaal? Maak dan gebruik van een verrijdbare tv standaard die horizontaal gekanteld kan worden. Deze biedt ook plaats aan een computerscherm met touchscreen. Zo levert iedereen zijn bijdrage op dit perfecte, digitale bord!

Verrijdbare tv standaard 75 inch

Voor platte beeldschermen van alle afmetingen vindt u bij TVBeugels.nl de juiste verrijdbare tv standaard, ook voor 75 inch en groter. Bovendien hebben wij verschillende modellen die zowel gedraaid als gekanteld kunnen worden, zodat iedereen het beste beeld heeft. Een verrijdbare tv standaard van 75 inch is daarnaast in hoogte verstelbaar en in veel uitvoeringen kunt u desgewenst een extra plateau meebestellen voor een dvd-speler, laptop of andere technische apparatuur. Bent u op zoek naar een vloerstandaard die vast en verplaatsbaar is of een eenvoudige tvvoet. Ook deze bestelt u eenvoudig in onze webshop.

Verrijdbare tv standaard kopen

U profiteert van een scherpe prijs en een snelle levering door uw verrijdbare tv standaard te kopen bij TVBeugels. Wij zijn gespecialiseerd in toepassingen voor het plaatsen en monteren van tv’s, beeldschermen en apparatuur voor beeld en geluid. Naast een tv vloerstandaard hebben wij ook tv beugels en monitor verhogers waarmee u huis en kantoor kunt inrichten. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies. Zo vindt u eenvoudig de oplossing die voor uw huis of kantoor het beste is!