ipad beugels

in deze catogorie vind u verschillende ipad steunen en ipad beugels, denk hierbij aan beugels die u aan de wand kunt monteren om de ipad aan de muur te bevestigen als een flatscreen tv of aan beugels voor in de auto. Deze kunt u aan de hoofdsteun monteren van de bestuurder of passagier. De personen op de achterbank kunnen dan tijdens een lange rit ontspannen en rustig genieten van bijvoorbeeld een film die afgespeeld word op de ipad.

Ga direct naar de pagina met alle ipad beugels.

Audio video steunen

Heeft u uw televisie doormiddel van een tv beugel netjes aan de wand gemonteerd, moet u vaak ook nog een plaats zien te vinden voor uw decoder voor schotel/digitale televisie, dvd speler of blu ray speler. Een audio/video steun is dan een ideale oplossing. Deze beugels zijn uiteraard ook geschikt om een soundbar of versterker op te plaatsen.

Ga direct naar de pagina met alle audio/video steunen.

Vesa adapter platen

Heeft u een tv beugel maar past de nieuwe televisie hier niet op omdat deze een grotere vesa maat heeft t.o.v. uw oude scherm? Dan kunt u ervoor kiezen om een nieuwe tv beugel met een grotere vesa maat te kopen. Óf u kiest voor een vesa adapter plaat. Met deze adapter platen kunt u van een tv beugel met vesa100 maat (10x10 cm) een vesa200 of vesa200x400 creëren.

Ga direct naar de pagina met alle vesa adapter platen.

Luidspreker beugels

Zoekt u een oplossing voor uw speakers van uw audio set of uw home cinema set en wilt u deze niet op een kast of op de grond zetten? Bekijk dan eens de verschillende speaker beugels en speaker stands. Via deze speaker beugel kunt u uw speakers aan de wand hangen en met de speakerstands zet u uw speaker op een stylish verantwoorde verhooging. Door de verschillende designs word uw home cinema set één met uw interieur.

Ga direct naar de pagina met alle luidspreker beugels en luidspreker stands.

Infrarood verlengers

Staat uw tv op een kast of heeft u deze door middel van een TV steun aan de wand gemonteerd, maar staat de overige apparatuur als de Decoder, dvd speler, blu ray speler of misschien nog wel een video recorder in een kastje opgeborgen en moet u altijd een deur of een la openzetten om deze apparatuur te kunnen bedienen met de afstandsbediening? Dan is een infrarood verlenger of IR-verlenger de oplossing. Deel 1 zet u onder, naast of op de kast. Het 2e deel van deze verlenger plaatst u bij de apparatuur in de kast. De infrarood verlenger geeft het signaal door aan de apparatuur terwijl de kast gesloten is!

Ga direct naar de pagina met de infrarood verlengers.

 

 

Soundbar beugels