Top 10 TV Beugels - februari 2024

 

Top 10 meest populaire TV beugels van februari 2024

Wat zijn de 10 meest verkochte televisie beugels van het moment? Op deze pagina vindt u de 10 meest verkochte TV beugels van dit moment.

TV beugels zijn eigenlijk in twee categorieën in te delen.

  • TV Beugels draaibaar en kantelbaar
  • TV Beugels plat tegen de muur

 

Welke beugel voor u het beste is? Dat is afhankelijk van uw wensen. Wilt u uw televisie zo strak mogelijk tegen de muur aanhangen? Of zoekt u juist een beugel welke van de wand te trekken is en vervolgens naar links of naar rechts te draaien is?

Welke beugel u ook zoekt, bij ons vindt u altijd de perfecte beugel voor uw televisie en voor uw wensen.

 

TV beugel draaibaar en kantelbaar

Bij een draai en kantelbare TV beugel is het mogelijk om de televisie die aan de wand bevestigd zit naar rechts of naar links te draaien. Daarnaast is de televisie bij een een draaibare en kantelbare televisiebeugel te kantelen naar boven of juist naar beneden.

Ook hebben wij verschillende televisie beugels in het assortiment zitten waarbij u de televisie van de wand kan trekken en vervolgens de hele TV naar rechts of naar links kunt draaien. Bij sommige TV muurbeugels kunt u op deze manier zelfs de televisie haaks, 90 graden op de wand plaatsen. Ideaal als u bijvoorbeeld de televisie helemaal naar het zitgedeelte of naar het eetgedeelte van uw kamer wilt draaien.

Wij hebben zelfs full-motion TV beugels tot 1 meter van de wand in ons assortiment. Een beugel waarmee u uw TV extra ver uit de wand kunt trekken en er vervolgens alle vrijheid heeft om de TV zo te draaien, dat u in alle hoeken van de kamer kunt plaatsnemen en te allen tijde een perfect zicht heeft op uw televisie.

 

TV beugel plat tegen de muur

Naast de draai en kantelbare TV beugels, hebben wij ook een breed assortiment TV beugels waarbij de TV plat tegen de muur komt te hangen. Met een dergelijke beugel hangt de televisie zo strak als een schilderij tegen de wand. Wij hebben platte TV beugels in het assortiment, waarbij de televisie slechts op een aantal millimeter van de wand hangt!

Wilt u een ultra platte televisie beugel kopen? Let er dan goed op waar de kabelaansluitingen op uw televisie zich bevinden. Bij veel nieuwe LCD en LCD TV’s zitten de aansluitingen voor bijvoorbeeld stroom en HDMI zijwaarts geplaatst. Maar er zijn ook nog modellen die de aansluitingen recht achterop de TV hebben zitten. Is dit het geval, houdt dan rekening mee dat de kabels nog wat ruimte moeten hebben achter de televisie.

Plaatst u bij ons een bestelling op werkdagen voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden! Doorgaans heeft u uw bestelling dan de volgende dag in huis.

 

top 10 tv beugels