TV standaard

 

Verschillende soorten TV standaarden

Een TV-standaard is ontworpen om een flatscreen TV aan te bevestigen. TV standaarden zijn in verschillende maten en stijlen te verkrijgen en de verschillende TV standaarden hebben verschillende doeleinden. 

Verschillende soorten TV standaard:

  • TV standaard verrijdbaar: Dit type TV standaard wordt vaak gebruikt in scholen, bij bedrijven of bij beurzen. Dit type TV standaard is uitgevoerd met stevig staal en onder de TV standaard zitten wielen om de TV eenvoudig naar verschillende ruimtes te rijden. Bij een dergelijke, verrijdbare TV standaard komt de TV doorgaans op een hoogte van 120 tot 150 cm te hangen.
     
  • TV standaard tafelmodel: Dit zijn kleine standaarden die op een tafel of TV kast geplaatst kunnen worden. Ze zijn meestal gemaakt van metaal en vervangen de standaard voet die bij een TV geleverd wordt.
     
  • TV standaard muurbevestiging: Een TV standaard voor aan de muur wordt doorgaans TV beugel genoemd. Aan dit type TV standaard wordt een TV aan de wand bevestigd.
     
  • TV standaard hout: Een houten TV standaard is meestal een TV vloerstandaard, maar er zijn ook compactere TV standaarden van hout die op een tafel of TV kast geplaatst kunnen worden.


TV-standaarden (op de houten TV standaarden na) zijn vaak voorzien van een kabelmanagement functie. Dit om de kabels van bijvoorbeeld de randapparatuur netjes weg te werken. Bij het kiezen van de juiste TV standaard is het belangrijk om rekening te houden met de VESA Maat en het gewicht van het scherm wat u wilt gaan bevestigen aan de standaard.


TV standaard design

Bij iedere nieuwe TV wordt standaard een voet geleverd. Echter zien we wel steeds vaker dat de standaard TV voet steeds simpeler wordt uitgevoerd. Dit verschilt overigens ook per merk en per type TV, maar het is een trend die we al langere tijd zien.

Daarnaast zijn er verschillende TV standaard designs bijgekomen de afgelopen jaren. Deze verschillende TV standaarden zien we nu ook steeds vaker terugkomen in bijvoorbeeld interieurbladen, programma’s op televisie en ook in meubelzaken.

Bent u opzoek naar een fraaie design TV standaard of misschien een moderne TV standaard van hout? Bij ons vindt u een ruim assortiment en vrijwel alles is direct uit voorraad te leveren.


TV op standaard

TV op standaard plaatsen? Zoals hierboven al benoemd, wij leveren verschillende TV standaarden. TV vloerstandaard, Verrijdbare TV standaard of een design TV standaard. Bij ons vindt u het allemaal.

Wilt u de TV op een standaard plaatsen? Let dan even goed op het draaggewicht van de TV standaard en welke VESA maat uw TV heeft. De gekozen TV standaard moet dezelfde VESA maat hebben als de TV om de standaard hierop te kunnen bevestigen.

Komt u er zelf niet helemaal uit? Onze klantenservice staat voor u klaar! 


TV standaard verrijdbaar

Bent u opzoek naar een goede, degelijke verrijdbare TV standaard? Wij leveren verschillende verrijdbare standaarden van verschillende merken. Wij leveren uitsluitend verrijdbare TV standaarden van de meest degelijke kwaliteit. Zwaar metaal, stevig uitgevoerd in de beste materialen, TV steunen waar u met een veilig gevoel de grootste schermen op kan monteren en natuurlijk kunt verrijden.


Verrijdbare TV standaard op rekening bestellen?

Wilt u één TV standaard of meerdere TV standaarden bestellen voor uw bedrijf of scholengemeenschap? TVbeugels.nl levert aan verschillende bedrijven op rekening. 

Werkt u voor een bedrijf en heeft u voor nu of in de toekomst vaker of meerdere televisie beugels nodig? Dan bieden wij natuurlijk de mogelijkheid om op rekening te leveren.

Wilt u op rekening bestellen en dus achteraf betalen bij TVbeugels.nl, bekijk onze pagina business 2 business voor verdere informatie over op rekening bestellen.


TV vloerstandaard

Een TV vloerstandaard is een standaard die gebruikt wordt om een platte televisie op de vloer te plaatsen. Met een dergelijke oplossing kan een televisie op hoogte geplaatst worden zonder dat hier een wand voor montage of een meubelstuk bij nodig is waar de TV op geplaatst kan worden.

Een TV vloerstandaard wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in lobby's van bedrijven, bij beurzen of in vergaderruimtes. Naast de standaard vloerstandaard hebben wij ook de TV vloerstandaard verrijdbaar is het assortiment. Een TV vloerstandaard verrijdbaar is een TV standaard op wielen die u eenvoudig naar verschillende ruimtes kunt rijden.

Naast deze TV vloerstandaard, die doorgaans voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt, hebben wij ook verschillende design TV Vloerstandaards voor in huis. Een fraaie oplossing om uw TV in de woonkamer of in de slaapkamer te plaatsen zonder dat deze hiervoor aan de de wand of aan het plafond bevestigd hoeft te worden.

 

 

 

TV standaard