TV muurbeugels totaal overzicht

 

Een platte tv is al jaren de standaard, maar het is niet altijd gemakkelijk om een geschikte tv muurbeugel te vinden. Maar bij TVBeugels.nl slaagt u altijd! Wij hebben namelijk een bijzonder groot assortiment, zodat u de verschillende ophangsystemen voor het uitzoeken heeft. Wilt u met een tv muurbeugel uw televisie plat op de wand monteren of kiest u liever voor een beugel die u kunt kantelen? In onze webshop vindt u eenvoudig de uitvoering die u nodig heeft, hoe groot of klein uw tv ook is!

Muurbeugel tv

U bespaart ruimte door met een muurbeugel uw tv aan de wand te bevestigen. Onze speciale beugels voor LED schermen hebben een superplat ontwerp. Deze zijn namelijk plaatsbaar op een afstand van slechts 0.8 cm van de wand en maken van uw led tv een echte eyecatcher. Ook voor kleine muurbeugel voor uw tv kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk een groot assortiment tv muurbeugels in klein formaat voor montage op de muur of in een variant met een handige draaiarm.

TV muurbeugel draaibaar

Als u graag op elk moment uw favoriete films en series wilt kijken, is een tv muurbeugel die draaibaar is de ideale oplossing. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld gemakkelijk een uitvoering met twee draaipunten die tot 15 graden naar beneden gekanteld kan worden en een rotatiehoek van 180 graden heeft. Een tv muurbeugel die ook draaibaar is over de eigen as heeft minimaal drie draaipunten. In dat geval kunt u echt overal plaatsnemen en gemakkelijk de tv uw kant uitdraaien. Bovendien heeft u de keuze uit diverse merken zoals HQ Newstar en Wolff Mount.

TV muurbeugel 55 inch

Wilt u uw eigen home cinema ervaring creëren met groot beeld? Bestel dan eenvoudig in onze webshop een tv muurbeugel van 55 inch uit onze collectie tv muurbeugels in groot formaat. Dankzij onze handige zoekfilters kunt u eenvoudig de voor u geschikte uitvoering selecteren op de afmeting van uw tv, het merk en het soort steun. Onze klantenservice zit voor u klaar om zowel online als telefonisch uw vragen te beantwoorden. Wij vertellen u bijvoorbeeld ook graag meer over de mogelijkheden om een tv muurbeugel vanaf 55 inch te bestellen!

TV muurbeugel kopen

Vrijwel alle uitvoeringen zijn leverbaar als u een tv muurbeugel wilt kopen bij TVBeugels.nl. Neem bijvoorbeeld een combi pakket beugel die niet alleen 90 graden om zijn as kan draaien maar ook geleverd wordt met een HDMI kabel van 1,5 meter, zodat u ongestoord van deze extra functionaliteit kunt genieten vanuit elke hoek van uw woonkamer. Wilt u een vloerstandaard in een vast en verplaatsbaar model bestellen in plaats van een TV muurbeugel kopen? In onze webshop zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien zorgen wij voor een snelle levering van al uw bestellingen!

Speciale beugels voor LED schermen.

Wij leveren ook een groot aantal tv beugels die speciaal voor LED televisies zijn ontworpen, met deze serie beugels hangt u uw tv op slechts 0.8 cm van de wand. Dit gaat om de HQ LED tv beugel serie. 

Ultra platte tv beugels draai en kantelbaar.

Onlangs is er een nieuwe serie tv beugels op de markt gekomen. Met deze serie hangt uw scherm op slechts 4 cm van de wand, het scherm is vervolgens tot 50 cm van de wand te halen en 90 graden naar links en/of naar rechts te draaien. Bekijk hier de ultra platte wand beugel voor schermen tot 52 inch, en bekijk hier de ultra platte wandbeugel voor schermen groter dan 52 inch.

Alle beugels worden binnen 1 werkdag geleverd binnen Nederland, de verzending naar België duurt 2 a 3 dagen langer. Heeft u een vraag over één van deze tv beugels of heeft u een algemene vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op. dit kan telefonisch op: 088 112 0500 of per email, dit kan naar: info@tvbeugels.nl