TV muurbeugels totaal overzicht

 

Hier vindt u een totaal overzicht van de meest verkochte tv wand beugels, u vindt hier onder andere tv beugels om een scherm plat op de wand te hangen, maar ook tv beugels die van de wand te trekken zijn, vervolgens naar rechts of naar links draaien. Veel van deze modellen hebben ook nog eens de mogelijkheid om het scherm naar boven of naar beneden te kantelen.

Wij leveren tv steunen voor iedere maat tv. Dus voor kleine monitoren van 10 inch tot de grotere schermen die momenteel leverbaar zijn van 80 tot 90 inch. Voor ieder scherm of iedere situatie hebben kunnen wij een tv steun leveren.

Speciale beugels voor LED schermen.

Wij leveren ook een groot aantal tv beugels die speciaal voor LED televisies zijn ontworpen, met deze serie beugels hangt u uw tv op slechts 0.8 cm van de wand. Dit gaat om de HQ LED tv beugel serie. Bekijk hier de LED tv beugel voor schermen tot 37 inch, bekijk hier de LED tvbeugel voor schermen tot 42 inch, en bekijk hier de LED tv beugel voor schermen tot 63 inch.

Ultra platte tv beugels draai en kantelbaar.

Onlangs is er een nieuwe serie tv beugels op de markt gekomen. Met deze serie hangt uw scherm op slechts 4 cm van de wand, het scherm is vervolgens tot 50 cm van de wand te halen en 90 graden naar links en/of naar rechts te draaien. Bekijk hier de ultra platte wand beugel voor schermen tot 52 inch, en bekijk hier de ultra platte wandbeugel voor schermen groter dan 52 inch.

Alle beugels worden binnen 1 werkdag geleverd binnen Nederland,
de verzending naar België duurt 2 a 3 dagen langer. Heeft u een vraag over één van deze tv beugels of heeft u een algemene vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op. dit kan telefonisch op 088 112 0500
of per email, dit kan naar info@tvbeugels.nl