TV muurbeugels totaal overzicht

 

Een platte tv is al jaren de standaard, maar het is niet altijd gemakkelijk om een geschikte tv muurbeugel te vinden. Maar bij TVBeugels.nl slaagt u altijd! Wij hebben namelijk een bijzonder groot assortiment, zodat u de verschillende ophangsystemen voor het uitzoeken heeft. Wilt u met een tv muurbeugel uw televisie plat op de wand monteren of kiest u liever voor een beugel die u kunt kantelen? In onze webshop vindt u eenvoudig de uitvoering die u nodig heeft, hoe groot of klein uw tv ook is!

Muurbeugel tv

U bespaart ruimte door met een muurbeugel uw tv aan de wand te bevestigen. Onze speciale beugels voor LED schermen hebben een superplat ontwerp. Deze zijn namelijk plaatsbaar op een afstand van slechts 0.8 cm van de wand en maken van uw led tv een echte eyecatcher. Ook voor kleine muurbeugel voor uw tv kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk een groot assortiment tv muurbeugels in klein formaat voor montage op de muur of in een variant met een handige draaiarm.

TV muurbeugel draaibaar

Als u graag op elk moment uw favoriete films en series wilt kijken, is een tv muurbeugel die draaibaar is de ideale oplossing. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld gemakkelijk een uitvoering met twee draaipunten die tot 15 graden naar beneden gekanteld kan worden en een rotatiehoek van 180 graden heeft. Een tv muurbeugel die ook draaibaar is over de eigen as heeft minimaal drie draaipunten. In dat geval kunt u echt overal plaatsnemen en gemakkelijk de tv uw kant uitdraaien. Bovendien heeft u de keuze uit diverse merken zoals HQ Newstar en Wolff Mount.

TV muurbeugel 55 inch

Wilt u uw eigen home cinema ervaring creëren met groot beeld? Bestel dan eenvoudig in onze webshop een tv muurbeugel van 55 inch uit onze collectie tv muurbeugels in groot formaat. Dankzij onze handige zoekfilters kunt u eenvoudig de voor u geschikte uitvoering selecteren op de afmeting van uw tv, het merk en het soort steun. Onze klantenservice zit voor u klaar om zowel online als telefonisch uw vragen te beantwoorden. Wij vertellen u bijvoorbeeld ook graag meer over de mogelijkheden om een tv muurbeugel vanaf 55 inch te bestellen!

TV muurbeugel kopen

Vrijwel alle uitvoeringen zijn leverbaar als u een tv muurbeugel wilt kopen bij TVBeugels.nl. Neem bijvoorbeeld een combi pakket beugel die niet alleen 90 graden om zijn as kan draaien maar ook geleverd wordt met een HDMI kabel van 1,5 meter, zodat u ongestoord van deze extra functionaliteit kunt genieten vanuit elke hoek van uw woonkamer. Wilt u een vloerstandaard in een vast en verplaatsbaar model bestellen in plaats van een TV muurbeugel kopen? In onze webshop zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien zorgen wij voor een snelle levering van al uw bestellingen!

Groot assortiment muurbeugel oplossingen

TVbeugels.nl heeft een uitgebreid assortiment muurbeugels voor verschillende soorten en maten televisies. Of u nu een televisie hebt van 20 inch of van 70 inch, bij TVbeugels.nl vindt u een geschikte muurbeugel. Hieronder ziet u een overzicht van de meest populaire muurbeugels:

De bovenstaande muurbeugels zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u deze op een werkdag vóór 17:00 uur bestelt, hebt u de beugel de volgende dag in huis.

Televisie plat tegen de muur

Om een televisie plat tegen de muur te hangen, kunt u een muurbeugel kiezen die vlak tegen de wand wordt gemonteerd. Deze tv-muurbeugels zijn verkrijgbaar voor alle maten, merken en typen televisies. De beugels zijn verkrijgbaar met verschillende afstanden van de wand. Er zijn tv-muurbeugels waarbij de televisie minder dan één centimeter van de wand wordt gemonteerd.


Draaibaar televisiesteun

Bent u op zoek naar een tv-muurbeugel die draaibaar of kantelbaar is? Dit type hebben wij ook in onze uitgebreide collectie. Draai- en kantelbare televisie muurbeugels leveren wij voor alle merken en typen televisies. Wanneer u een tv-muurbeugel wilt bestellen, is het belangrijk dat u op de VESA-maat let en op het gewicht van uw televisie.


TV wandsteun vlak tegen de wand en draaibaar

Uw televisie vlak tegen de wand plaatsen, maar de televisie ook naar voren kunnen trekken en draaien en kantelen? Ook hiervoor bieden wij een oplossing. Er is een aantal NewStar TV beugels dat slechts 4 cm van de wand wordt gemonteerd, maar wel tot 50 cm naar voren getrokken kan worden. Naast de NewStar tv-beugels biedt Vogels beugels tevens een aantal vergelijkbare steunen. Met de tv-beugels van Vogels komt de televisie op slechts 3,5 cm van de wand. Bij de grootste uitvoering kan de televisie tot wel 63 cm van de wand worden getrokken.

Montage muurbeugel

TV muurbeugel

Alle muurbeugels uit ons assortiment zijn eenvoudig te monteren. Daarnaast wordt iedere muurbeugel geleverd met een uitgebreide instructie en het benodigde montagemateriaal. De meeste muurbeugels zijn voorzien van een ingebouwde waterpas. Hierdoor kunt u het scherm gemakkelijk recht aan de muur monteren. Let op! Wanneer u een muurbeugel gaat bestellen, is het belangrijk dat u rekening houdt met de VESA-maat. De VESA-maat is het gatenpatroon aan de achterkant van uw scherm waarmee de televisie op de beugel wordt gemonteerd. De VESA-maat wordt bij iedere beugel aangegeven in millimeters.

Speciale beugels voor LED schermen.

Wij leveren ook een groot aantal tv beugels die speciaal voor LED televisies zijn ontworpen, met deze serie beugels hangt u uw tv op slechts 0.8 cm van de wand. Dit gaat om de HQ LED tv beugel serie. 

Ultra platte tv beugels draai en kantelbaar.

Onlangs is er een nieuwe serie tv beugels op de markt gekomen. Met deze serie hangt uw scherm op slechts 4 cm van de wand, het scherm is vervolgens tot 50 cm van de wand te halen en 90 graden naar links en/of naar rechts te draaien. Bekijk hier de ultra platte wand beugel voor schermen tot 52 inch, en bekijk hier de ultra platte wandbeugel voor schermen groter dan 52 inch.

Alle beugels worden binnen 1 werkdag geleverd binnen Nederland, de verzending naar België duurt 2 a 3 dagen langer. Heeft u een vraag over één van deze tv beugels of heeft u een algemene vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op. dit kan telefonisch op: 088 112 0500 of per email, dit kan naar: info@tvbeugels.nl