Beugels voor uw Philips TV

 

Philips TV beugel muurbeugel voor Philips TV

Wij leveren een groot aantal Philips TV beugels in veel verschillende soorten en maten. Er zijn bijvoorbeeld tv muurbeugels van Philips die strak tegen de wand worden gemonteerd maar er zijn ook Philips TV beugels die een groot stuk uit de wand kunnen worden getrokken. Het is bij Philips TV beugels belangrijk om goed te kijken naar de VESA maat van uw televisie. De VESA maat is het gaten patroon achter op de televisie, doormiddel van deze gaten wordt de tv aan de Philips tv beugels bevestigd wanneer deze maat niet overeenkomt zal de beugel niet passen.

Philips TV beugels die strak tegen de muur aan worden gemonteerdPhilips TV beugel super plat

Door de verschillende soorten Philips TV beugel kan u voor bijna elke situatie de juiste beugel vinden bij tvbeugels.nl. Bijvoorbeeld Philips tv beugels die dicht tegen de wand gemonteerd kunnen worden. Het voordeel van deze modellen Philips TV beugels is dat de beugels weinig ruimte innemen en u de televisie mooi dicht op de muur kan monteren, zo lijkt het of de televisie alleen aan de muur hangt. 

Een mooi voorbeeld van een TV beugel die strak tegen de wand aan wordt gemonteerd is bijvoorbeeld de DB610, deze beugel heeft een afstand tot aan de muur van maar 1,3 centimeter. Dit model Philips TV beugel kan televisies aan die tot 60 inch groot zijn. Deze tv beugel is geschikt voor televisies met een VESA maat tot 600x400.

Kantelbare Philips TV muurbeugels

Philips TV beugels die kantelbaar zijn, kunnen in verschillende situatie handig zijn. Bijvoorbeeld wanneer u in een ruimte met veel zon licht aan het televisie kijken bent en u kantelt de televisie een stukje kan het beeld al meteen veel aangenamer zijn.

Een mooi voorbeeld van een kantelbare Philips TV muurbeugel, is de TVB-02 deze beugel is geschikt voor zeer grote televisies en kan schermen aan tot aan 65 inch. Het maximale draagvermogen van de TV beugel is dan ook 75 kg. De VESA maat van deze tv muurbeugel is maximaal 600x400. Het grote voordeel van de Philips TV muurbeugel is dat deze eenvoudig naar voren en naar achteren kan worden gekanteld.

Wand steunen voor Philips schermen:

Zoekt u een wandbeugel waarmee u uw Philips tv aan de wand kan hangen? Wij leveren een breed assortiment wandbeugels. Zo hebben wij wandbeugels waarmee u uw scherm strak tegen de wand kunt hangen en tv steunen waarmee u uw scherm van de wand kunt trekken en vervolgens naar rechts en links kunt draaien. Met deze tv kantelbare steunen is het vrijwel altijd mogelijk om uw scherm naar boven of naar beneden te kantelen.

Bekijk hier alle wand steunen die geschikt zijn voor Philips

LET OP! Bij het bestellen van een TV steun is één van de belangrijkste punten de VESA maat van de tv. De VESA maat is de aansluit maat die op uw tv zit voor een tv steun. Dit is vaak een rechthoekig of vierkant gaten patroon. Dit gaten patroon varieert per tv of monitor. Nu hebben de meeste merken hier vaste waardes in. Bijvoorbeeld 20x20 cm (vesa200) of 40x40 cm (VESA400). Nu komt het bij Philips televisies en monitoren nog wel eens voor dat dit gaten patroon (de VESA maat) afwijkt. (Bekijk hier het overzicht van de VESA Maten)

Heeft u vragen over deze VESA maten of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via op 088 112 0500 of stuur een e-mail naar info@tvbeugels.nl. 

Plafondbeugels voor Philips schermen:

Wilt u uw Philips televisie of beeldscherm aan het plafond monteren? Hiervoor hebben wij een breed assortiment tv plafondbeugels. Deze plafondsteunen hebben wij in verschillende lengtes/hoogtes. Wilt u het scherm dichter op het plafond hangen? Dan zijn veel van deze beugels eenvoudig in te korten naar de gewenste lengte. Daarnaast kunt u ook verlengbuizen bestellen die bij de plafondbeugels passen. Met een dergelijke beugel is het mogelijk om uw scherm tot wel 2.5 meter van het plafond te bevestigen. 

Wilt u meer informatie over de plafond beugels?

Dit kan telefonisch op 088 - 112 0500 of u kunt mailen naar info@tvbeugels.nl

Bekijk hier alle plafondsteunen die geschikt zijn voor Philips

Beugels voor Philips monitoren

Heeft u een Philips monitor die u wilt bevestigen aan de wand, of aan het bureau? Wij hebben een breed assortiment monitor steunen en monitor armen die zeer geschikt zijn voor uw Philips monitor of Philips televisie.

Monitor Arm:

Met een monitor Arm monteert u uw monitor doormiddel van een flexibele monitor arm aan het bureau of aan de wand. Deze armen zijn zeer flexibel en kunnen draaien, kantelen, roteren, naar voren gehaald worden of juist verder naar achter gezet worden. Op deze manier creëert u altijd de ideale werkhouding. 

Bekijk hier alle monitor-armen die geschikt zijn voor Philips

Monitor wandbeugels:

De wandbeugels voor monitoren zijn qua flexibiliteit en ergonomie vergelijkbaar met de monitorarmen, Het grote voordeel aan de monitor wandbeugels is dat deze monitor steunen aan de wand gemonteerd worden en hiermee meer werkruimte creëren. Ook zijn deze monitor steunen zeer geschikt om te gebruiken met de Philips beeldschermen.

Bekijk hier alle monitor steunen die geschikt zijn voor Philips

Philips tv steunen overzicht:

Philips tv beugels voor schermen tot 26 inch

Philips tv beugels voor schermen tot 40 inch

Philips tv beugels voor schermen groter als 40 inch

Philips monitor steunen voor alle schermen

Philips plafondbeugels voor alle schermen

Contact

Heeft u vragen over Philips tv beugels, of heeft u andere vragen? Dan kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen kan u ons telefonisch bereiken op 088 112 0500 van 9:00 tot 17:00. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op info@tvbeugels.nl.