Beugels voor uw Philips TV

 

Wij leveren een groot aantal Philips TV beugels in veel verschillende soorten en maten. Er zijn bijvoorbeeld tv muurbeugels van Philips die strak tegen de wand worden gemonteerd maar er zijn ook Philips TV beugels die een groot stuk uit de wand kunnen worden getrokken. Het is bij Philips TV beugels belangrijk om goed te kijken naar de VESA maat van uw televisie. De VESA maat is het gaten patroon achter op de televisie, doormiddel van deze gaten wordt de tv aan de Philips tv beugels bevestigd wanneer deze maat niet overeenkomt zal de beugel niet passen.

Philips TV beugels die strak tegen de muur aan worden gemonteerd

Door de verschillende soorten Philips TV beugel kan u voor bijna elke situatie de juiste beugel vinden bij tvbeugels.nl. Bijvoorbeeld Philips tv beugels die dicht tegen de wand gemonteerd kunnen worden. Het voordeel van deze modellen Philips TV beugels is dat de beugels weinig ruimte innemen en u de televisie mooi dicht op de muur kan monteren, zo lijkt het of de televisie alleen aan de muur hangt. 


Een mooi voorbeeld van een TV beugel die strak tegen de wand aan wordt gemonteerd is bijvoorbeeld de DB610, deze beugel heeft een afstand tot aan de muur van maar 1,3 centimeter. Dit model Philips TV beugel kan televisies aan die tot 60 inch groot zijn. Deze tv beugel is geschikt voor televisies met een VESA maat tot 600x400.

Kantelbare Philips TV muurbeugels

Philips TV beugels die kantelbaar zijn, kunnen in verschillende situatie handig zijn. Bijvoorbeeld wanneer u in een ruimte met veel zon licht aan het televisie kijken bent en u kantelt de televisie een stukje kan het beeld al meteen veel aangenamer zijn.


Een mooi voorbeeld van een kantelbare Philips TV muurbeugel, is de TVB-02 deze beugel is geschikt voor zeer grote televisies en kan schermen aan tot aan 65 inch. Het maximale draagvermogen van de TV beugel is dan ook 75 kg. De VESA maat van deze tv muurbeugel is maximaal 600x400. Het grote voordeel van de Philips TV muurbeugel is dat deze eenvoudig naar voren en naar achteren kan worden gekanteld.

Contact

Heeft u vragen over Philips tv beugels, of heeft u andere vragen? Dan kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen kan u ons telefonisch bereiken op 088 112 0500 van 9:00 tot 17:00. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op info@tvbeugels.nl.