Beugels voor uw Samsung TV

 

Voor Samsung televisies zijn er speciale Samsung tv beugels. Er bestaat echter wel verschil tussen de verschillende soorten Samsung tv beugels. Het is belangrijk dat wanneer u een Samsung tv beugel wil bestellen u goed kijkt naar de VESA maat. Dit is het gaten patroon aan de achterkant van de televisie, hieraan wordt de Samsung televisie uiteindelijk opgehangen het is dus zeer belangrijk dat deze maat overeenkomt.

Samsung tv beugels plat tegen de muur            

Er zijn verschillende typen Samsung tv beugels, er zijn bijvoorbeeld ook beugels die plat tegen de muur aan gemonteerd kunnen worden. Hierdoor bespaart u optimaal de ruimte en kan de televisie strak tegen de muur worden opgehangen. Een voorbeeld van een Samsung tv beugel die plat tegen de muur kan worden gemonteerd is bijvoorbeeld de DB410, deze beugel heeft maar 2,5 cm afstand van de muur en is geschikt voor schermen tot 55 inch. Bekijk de DB410.

Samsung tv beugels uitschuifbaar

Er zijn ook Samsung tv beugels die uit de wand gehaald kunnen worden. Het voordeel van deze Samsung muurbeugels is, dat u niet bent gebonden aan een vaste plek om tv te kijken. Door de Samsung beugel van de muur af te trekken kan u een ideale kijk positie verkrijgen vanuit veel verschillende hoeken. Deze Samsung beugels zijn vaak ook kantelbaar zodat u ook vanuit verschillende hoeken een uitstekend zicht heeft. Een voorbeeld van een Samsung tv beugel die van de muur kan worden getrokken is de TVB-05. Deze beugel kan tot 58 cm uit de muur worden getrokken maar de kan ook dicht tegen de muur aan worden geplaatst, de minimale afstand tot aan de muur is namelijk maar 7 cm. De TVB-05 is geschikt voor schermen tot  55 inch en kan beeldschermen aan tot 30 kg. Het is bij deze Samsung muurbeugel ook belangrijk om goed naar de VESA maat te kijken, zodat de televisie past op de beugel.

Contact

Heeft u vragen over Samsung tv beugels, of heeft u andere vragen? Dan kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen kan u ons telefonisch bereiken op 088 112 0500 van 9:00 tot 17:00. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op info@tvbeugels.nl.