TV ophangsysteem

 

TV ophangen aan de muur

Wij bij TVBeugels.nl krijgen weleens de vraag; wat is nu het voordeel van de TV ophangen aan de muur? De meeste televisies worden geleverd met een TV standaard waarmee de televisie eenvoudig op een televisie kast of dressoir geplaatst kan worden. En dat klopt, een televisie kan ook prima geplaatst worden op de bijgeleverde TV standaard, maar de tv ophangen aan de muur heeft een paar voordelen:

  • Verbeterde kijkhoek: Door de TV met de juiste TV beugel aan de wand te monteren kunt u in de meeste gevallen de kijkhoek verbeteren. Om te beginnen kunt u de televisie op de juiste hoogte aan de wand monteren. Daarnaast zijn er enorm veel draaibare tv beugels waarbij u de televisie in de juiste kijkhoek kunt zetten.

 

  • Ruimtebesparing: Waarschijnlijk een van de grootste voordelen van een TV aan de muur bevestigen, is de ruimtebesparing. Hangt u uw televisie met een TV beugel aan de wand, dan neemt deze geen ruimte in beslag op bijvoorbeeld een dressoir of aparte kast. In veel gevallen hoeft er op deze plek niet eens een kast of iets dergelijks te staan.

 

  • Veiligheid met kinderen: Door de televisie met stevige televisiebeugel met bijvoorbeeld een slot of anti-valbeveiliging wat hoger op de wand te plaatsen, kunnen kleine kinderen niet bij de televisie komen. Het risico dat de televisie door spelen of door nieuwsgierige kinderhandjes omvalt, is niet meer aanwezig. Daarnaast is de kans dat de televisie door spelende kinderen of door de nieuwsgierige kinderhandjes beschadigd raakt ook een heel stuk kleiner wanneer deze stevig, op de juiste hoogte, aan de wand gemonteerd is.

 

TV ophangsysteem plafond

Naast dat u bij ons de perfecte oplossing vindt om uw televisie aan de muur te hangen, leveren wij ook een breed assortiment TV ophangsystemen voor aan het plafond. Het TV ophangsysteem plafond wordt doorgaans een TV plafondbeugel genoemd. 

Een TV Plafondbeugel is een TV ophangsysteem waarmee u uw flatscreen televisie aan het plafond kunt monteren. Het grootste deel van de TV Plafondbeugels die wij leveren hebben een holle buis van het plafond tot aan de televisie waarin u eventuele kabels kunt wegwerken. 

Bent u op zoek naar een TV ophangsysteem voor aan het plafond? Bekijk dan eens een compleet assortiment TV plafondbeugels.
 

 

tv-ophangsysteem