TV plafondbeugels totaal overzicht

 

TV Beugel Plafond

In deze categorie vindt u een overzicht van alle leverbare TV plafondbeugels. Deze TV plafond beugel zijn verkrijgbaar voor zowel kleinere schermen als schermen tot maar liefst 80 inch.

Groot aanbod TV Plafond beugels

Tvbeugels.nl TV Beugel Plafondheeft een breed assortiment aan tv plafondsteunen waar u uw LCD, LED, Curved of PLASMA televisie aan kunt bevestigen. Een tv beugel plafond is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkaper, keuken of voor in een winkel. De plafondbeugels in ons assortiment zijn geschikt voor bevestigen aan plafonds met een standaard hoogte en geschikt voor één scherm. Hieronder ziet u een overzicht van de meest verkochte plafondbeugels;

 

Professionele plafondbeugels

Naast de standaard plafondbeugels bieden wij ook tv plafondsteunen aan voor professioneel gebruik. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld winkels/bouwmarkten, auto dealers, horeca, kantoren enzovoort. Vaak gaat het hier om ruimtes met een hoger plafond. Hiervoor bieden wij speciale verlengbuizen aan. Deze verlengbuizen zijn wel merk en type gebonden. Het is belangrijk dat u hier rekening mee houdt. Bij de producten staat vermeld met welke producten het product compatibel is. Bent u op zoek naar een plafondbeugel voor een specifieke situatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen samen met u kijken welke verschillende mogelijkheden er zijn.

Snelle levering

Vrijwel alle plafondbeugels uit ons assortiment zijn leverbaar en hebben een levertijd van 1 werkdagen. Bij NewStar kan deze levertijd variëren van 1 tot 3 werkdagen. Wilt u meerdere beugels bestellen? Neem dan gerust contact met ons op over de levertijd.

Advies Plafondbeugels

Heeft u vragen over ons assortiment plafondbeugels? Of wilt u meer weten over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op via 088 112 0500. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00. Daarnaast kan u altijd mailen naar info@tvbeugels.nl.

Let op! Ook professionele plafondbeugels vindt u bij ons in het assortiment. Lees hier meer over deze professionele plafondbeugels.