Luidspreker Beugels

 

 

Monteer uw luidsprekers aan de wand met deze luidspreker beugels. Wij leveren deze speaker beugels voor zowel kleine speakers van uw home cinema set als voor de grotere en zwaardere speakers. Daarnaast leveren wij ook luidspreker standaards. Met deze oplossing monteert u uw speakers op stevige aluminium of metalen buis met voet. In deze gevallen lopen de speakerkabels door de buis van de speakerstandaard, deze zijn dus gelijk uit het zicht weg gewerkt.

U monteert de luidsprekers aan de luidspreker beugels doormiddel van de schroefgaten van deze luidsprekers. Zitten hier geen schroefgaten in? Dan kunt u de speakers ook aan de beugels monteren met een paar kleine schroefjes (zelf tappers).

De speaker beugels worden vrijwel altijd geleverd als set van 2 (uitzonderingen daargelaten) of in set van 5. Deze luidsprekerbeugel sets van 5 zijn speciaal voor de home cinema sets bijvoorbeeld 5.1 dolby digitaal en de 5.1 DTS uitgevoerde sets.

 

De luidsprekerbeugels zijn uit voorraad leverbaar, levertijd is 1 a 2 werkdagen.

Heeft u vragen over de luidspreker beugels of heeft u een andere vraag aan TVbeugels.nl bel of mail ons dan op 088 112 0500 of info@tvbeugels.nl