Bent u op zoek naar een beugel voor uw monitor, PC of tablet? Ook dan bent u bij TVbeugels.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment beugels voor monitoren, computers en tablets. Hierdoor hebben wij voor iedere situatie wel een oplossing.

Monitor, PC & tablet beugels van diverse merken

Wij hebben beugels van diverse merken. Hieronder ziet u welke merken wij onder andere aanbieden,

  • WOLFF MOUNT
  • NewStar
  • Vogel’s
  • König
  • Neomount
  • Valueline

Wilt u uw monitor, PC of tablet aan een beugel bevestigen? Bestel dan een beugel via TVbeugels.nl.

Monitorverhoger

Wilt u uw werkhouding verbeteren en uw monitoren op de juiste hoogte hebben? Met een monitorverhoger kunt u de monitoren verhogen, zodat uw beeldschermen op de goede hoogte komen te staan. Daarnaast ontstaat er ruimte onder de monitoren en kunt u hier weer dingen kwijt. Ruimte creëren op uw bureau en voortaan beter achter uw monitor zitten? Bestel dan een monitor verhoger via TVbeugels.nl.

Monitor bureau arm

Een ergonomische werkhouding is van groot belang. Wanneer u verkeerd achter uw monitor zit kunt u last krijgen van nek- en rugklachten. Wanneer u uw monitoren aan een bureau arm bevestigd zal u geen last krijgen van deze klachten en kunt u op een ergonomische wijze werken. Daarnaast creëert een bureauarm ook ruimte op uw bureau. Nek- en rugklachten voorkomen? Schaf dan een bureauarm aan via TVbeugels.nl.

iPad/tablet beugelsMonitorverhoger

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een tablet in huis. Daarnaast worden tablets ook steeds vaker gebruikt bij bedrijven, ziekenhuizen en winkels. Ook krijgen wij steeds vaker de vraag of er ook beugels zijn voor tablets. Wij hebben een ruim assortiment beugels geschikt voor diverse merken tablets. Heeft u een Apple iPad en zoekt u een muurbeugel? Bestel deze dan via TVbeugels.nl.

Advies monitor, PC en tablet beugels

Wij helpen u graag met het uitzoeken van geschikte monitor, PC of tablet beugel. Daarnaast kunnen wij al uw vragen omtrent deze beugels voor u beantwoorden. Wilt u contact met onze klantenservice? Wij zijn op werkdagen van werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 112 0500. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar info@tvbeugels.nl.