TV ophangen in overkapping buiten

TV buiten ophangen in de overkapping? Waar moet je rekening mee houden

TV buiten ophangen in overkapping? Houd rekeing met de grootste vijand voor uw TV.


Hoe heerlijk is het om buiten onder de overkapping te genieten van de zwoele zomeravonden. Drankje erbij, TV aan en een muziekje of voetbalwedstrijd streamen.
Steeds vaker krijgen wij de vraag waar men rekening mee dient de houden als de "oude TV" van binnen naar buiten verhuisd. Hoe hang je je TV op en wat heb je allemaal nodig.Afneembare muurbeugel

Het belangrijkste waar je rekening meer dient te houden is dat de TV niet nat mag worden. Een TV kan echt niet tegen vocht. Regen of sproeien van de tuin kan kortsluiting veroorzaken. Dus hang de TV op een droge plek. We verkopen bv TVbeugels die afneembaar zijn of eenvouding te demonteren zijn. Vaak zien we dat klanten hun TV in de hoek van een overkapping hangen, weg van vocht. 

Houd rekening met het aanleggen van stroompunten en een UTP aansluitpunt voor uw TV tijdens de bouw van uw overkapping of tuinhuis. We verkopen ook extra lange UTP-kabels en HDMI Kabels voor een streamingbox. 

Een ander ding waar TV's niet goed tegen kunnen is zand stof en insecten. Dit kan op den duur problemen geven, zeker als je een spinnennest in je TV hebt. We verkopen TV beschermhoezen voor TV's zodat deze bescherming bieden tegen de elementen. 

TV Beschermhoes