Plafondbeugel beveiligingssysteem

 

Camerabeveiliging plafondbeugel

Er zijn enorm veel camerabeveiligingssystemen op de markt. Nu werken erg veel van deze systemen met bijvoorbeeld een app op uw smartphone of tablet. Maar er zijn ook nog veel systemen op de markt waarbij een scherm wordt geleverd.

Het scherm van een camerabeveiligingssysteem heeft vaak wel een voet zodat deze ergens geplaatst kan worden. Daarnaast zitten er achter op deze schermen vaak een VESA aansluiting waarmee u het scherm van het camerabeveiligingssysteem op een TV muurbeugel of een TV plafondbeugel kunt monteren.

De meeste van deze schermen hebben een VESA 100x100 aansluiting en in sommige gevallen een VESA 100x200 of een VESA 200x200. Welke van deze VESA aansluitingen het systeem ook heeft? Wij van TV Beugels hebben de passende camerabeveiliging plafondbeugel in het assortiment!


Monitorbeugel beveiligingscamera

Zoals hierboven al genoemd, hebben de meeste schermen van de verschillende beveiligingssystemen een standaard VESA aansluiting achterop het scherm. De meeste monitorbeugels die wij leveren passen dan ook op deze schermen.

Wilt u het camerabeveiligingssysteem aan de wand monteren of zoekt u alleen voor het scherm een beveiligingsmonitor ophangsysteem? Neem dan een kijkje bij onze tv beugel. Hier vindt u een zeer ruime keuze aan verschillende ophangsystemen voor schermen en monitoren.

Wilt u het scherm van camerabeveiligingssysteem of een beveiligingsmonitor aan een bureau monteren? Dan hebben wij ook een ruime keuze aan monitorarmen. Met een monitorarm kunt u uw camerabeveiligingssysteem of uw beveiligingsmonitor aan het bureau monteren door middel van bijvoorbeeld een klem. 

Bekijk hier alle TV muurbeugels of bekijk hier alle monitorarmen.
 

plafondbeugel-beveiligingssystemen