Monitor bureau arm

 

Deze monitorbeugels kunnen gemonteerd worden aan het bureau of aan de wand. Het monteren aan het bureau kan zowel via de bijgeleverde bureauklem of u kunt de monitor aan het bureau monteren doormiddel van bouten. Door gebruik te maken van een monitorbeugel creëert u meer werk ruimte op het bureau, en u kunt voor u zelf of voor uw medewerkers de meest ideale en ergonomische werkhouding creëren.

Monitor arm online bestellen

De verschillende monitor steunen zijn zowel in hoogte als in diepte te verstellen, u kunt er dus zelf voor kiezen hoe u de monitor wilt plaatsen ten opzichte van uw zit houding. Naast deze monitor beugels leveren wij ook computer beugels, doormiddel van deze computerbeugel creëert u nog meer ruimte op het bureau, en uw computer zit op een veilige manier onder of naast het bureau gemonteerd. Daarnaast is het ook mogelijk om uw computer aan de wand te plaatsen met deze computer beugels. Wilt u toch uw montor gewoon op uw bureau laten staan? Bekijk dan ons assortiment monitor verhogers.

Heeft u een staande werkplek? Hiervoor hebben wij mobiele oplossingen om een complete mobiele werkplek te creëren, denk hierbij aan beurzen, trainingslocaties of in winkels.

Bekijk hier de mobiele werkplek.

De monitorbeugels zijn uit voorraad leverbaar, bestel u een beugel word deze binnen 1 a 2 werkdagen geleverd

Advies Monitor beugel

Hebt u een vraag over deze monitor beugels, of heeft u een andere vraag over de tv beugels of andere beugels op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 088 112 0500 of een email sturen naar info@tvbeugels.nl