TVbeugels.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment tv-beugels. Wij Leveren tv-beugels in diverse soorten en maten. Hierdoor kunnen wij voor iedere televisie een geschikte tv-beugel aanbieden. Of u nou op zoek bent naar een draai/kantelbare tv-beugel of een platte tv-muurbeugel? Bij TVbeugels.nl bent u aan het juiste adres.

Diverse merken tv-beugels

Naast een groot aantal verschillende soorten en maten tv-beugels, leveren wij ook een ruim aanbod verschillende merken. Deze merken hebben ieder verschillende eigenschappen, hieronder zal een opsomming te lezen zijn van verschillende merken:

  • WOLFF MOUNT
  • Vogel’s
  • Valueline
  • König
  • NewStar
  • NEOMOUNTS by NewStar
  • Omnimount

WolffMount

Het merk Wolff Mount is ons eigen merk, met ons eigen merk slaan wij een goede brug tussen kwaliteit en een lage prijs. Dit kunnen wij doen door dat wij de opdracht geven voor het maken van deze tv-beugels aan de fabriek. Zo heeft u een gunstige geprijsde tv-beugel, maar wel van uitstekende kwaliteit.

Vogels

Vogels is misschien wel het bekendste merk op het gebeid van tv-beugels. Vogels ontwikkelt vaak tv-beugels of speakerbeugels met innovatieve ideeën. Dat Vogels kwaliteit belangrijk vindt laten zij merken door op vrijwel alle producten levenslange garantie aan te bieden. Bekijk onze complete collectie Vogels tv-beugels.

NewStar

NewStar tv-beugels zijn er ook veel verschillende soorten maten, NewStar ontwikkelt veel tv-beugels of steunen die gebruikt worden voor medische doeleinden. Maar niet alleen de tv-beugels voor medische doeleinden zijn van hoge kwaliteit, de tv-beugels muurbeugels kunnen ook voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Bekijk hier ons volledige aanbod NewStar tv-beugels.

Platte tv-muurbeugels

Wilt u de televisie graag plat tegen de muur hangen? Dan is een platte tv-muurbeugel de uitkomst. Een platte muurbeugel zorgt ervoor dat de televisie strak tegen de muur komt te hangen. Wij leveren zelfs platte muurbeugels die slechts 0.9 cm van de muur af komen. Let er wel op bij het aanschaffen van een platte tv-beugel hoe de kabels achter de televisie langs lopen, heeft u namelijk grote stekkers en kabels, dan bestaat de kans dat deze niet netjes achter de televisie weggewerkt kunnen worden.

Draai- en kantelbare tv-beugels

Heeft u liever iets meer vrijheid met de plaats waar uw televisie hangt? Dan is dit geen probleem, in ons ruime assortiment zitten ook verschillende soorten beugels die kunnen draaien of uit de muur kunnen worden getrokken. Bijvoorbeeld de TVB-01 dit model kan tot wel 58 cm uit de muur worden getrokken en is daarnaast ook nog draai en kantelbaar.

Waar moet u opletten bij het aanschaffen van een tv-beugel?

Wanneer u een tv-muurbeugel wil aanschaffen zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Allereerst is het belangrijk dat u goed kijkt wat de inch maat van uw televisie is. Wanneer u namelijk een tv-beugel aanschaf die geschikt is voor een grotere inchmaat dan uw televisie, kan het zijn dat de tv-beugel achter de televisie vandaan komt.

Een ander belangrijk punt die zorgt dat de televisie aan de beugel gekoppeld kan worden is de VESA-maat. De VESA-maat is vaak een vierkant of rechthoekig gaten patroon aan de achterzijde van uw televisie, door deze schroefgaten wordt de tv-beugel gemonteerd aan de televisie. Het is dus belangrijk dat deze maat overeenkomt. De VESA-maat kan worden bepaald door de afstand tussen deze gaten te meten zowel horizontaal als verticaal. De VESA-maat wordt aangeduid in millimeters (20 cm = 200 mm).

Contact met tv-beugels

Heeft u vragen over bepaalde tv-beugels of heeft u vragen over de verschillende maten? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 112 0500. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar info@tvbeugels.n