Monitor verhoger

Door het gebruik van een monitorverhoger, krijgt u een betere werk houding. Wanneer u veel werkt aan een bureau in combinatie met een computer, is het belangrijk dat u een juiste zit houding heeft. Wanneer dit niet het geval is, kan dit lijden tot nek en rug klachten. Het is zeker belangrijk om een goede en in hoogte verstelbare bureau stoel te gebruiken, maar wanneer u telkens naar beneden moet kijken naar uw beeldscherm kan dit op termijn klachten opleveren aan uw nek of rug.

Om deze klachten tegen te gaan leveren wij verschillende soorten monitorverhogers. Het verschil tussen de typen monitorverhogers is voornamelijk de hoogte van  de verschillende modellen.  Ook zitten er verschillen tussen de afmetingen van de monitorverhogers, hieronder zullen een aantal monitorverhogers worden toegelicht.

 

Kenmerken monitorverhoger getemperd glas

  • Soort steun: Monitor verhoger
  • Afmetingen: 70 x 28 x 7.3 cm (7.3 cm hoog)
  • Materiaal: Getemperd glas, plastic en aluminium
  • Draagvermogen: 40 KG

 

Het voordeel van dit model monitorverhoger zijn de afmetingen van de glazen plaat. Doordat deze plaat ruime afmetingen heeft kunnen er veel accessoires worden geplaats onder of op de monitorverhoger er kan worden gedacht aan, pennen, notiesboekjes of labelprinters.

Kenmerken monitor verhoger zwart getemperd glas

  • Soort steun: Monitor verhoger
  • Afmetingen: 55 x 21 x 8.5 (8.5 cm hoog)
  • Materiaal: Getemperd glas, aluminium
  • Draagvermogen: 30 KG

 

Dit model monitor verhoger is zeer stijlvol door de zwarte kleur, dit type beugel is ook geschikt voor de iets minder grote bureaus. Dit komt omdat de afmetingen van dit model monitor verhoger iets minder groot zijn en neemt dus  minder ruimt in. Door de hoogte van 8cm is dit model monitorverhoger zeer aantrekkelijk en komt uw beeldscherm vaak op de goede hoogte.

 

Vragen?

Heeft u vragen over deze monitorverhoger? Of wilt u meer informatie over een ander product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0500. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@tvbeugels.nl.