Monitor verhoger

 

Als u niet omlaag hoeft te kijken om uw scherm te zien, voorkomt u eenvoudig nek- en rugklachten. Een monitor verhoger is de perfecte oplossing en daarnaast veel stijlvoller dan een stapeltje boeken of tijdschriften. Bovendien houdt u aan de onderzijde ruimte over om uw toetsenbord onder te schuiven. Wel zo handig als u uw bureau ook voor andere werkzaamheden gebruikt. In onze webshop bestelt u uw monitor verhoger voordelig online in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Monitor verhoger gebruiken

Door het gebruik van een monitor verhoger, krijgt u een betere werkhouding. Wanneer u veel werkt aan een bureau in combinatie met een computer, is het belangrijk dat u een juiste zithouding heeft. Wanneer dit niet het geval is, kan dit leiden tot nek- en rugklachten. Het is zeker belangrijk om een goede en in hoogte verstelbare bureaustoel te gebruiken, maar wanneer u telkens naar beneden moet kijken naar uw beeldscherm kan dit op termijn klachten opleveren aan uw nek of rug.

Om deze klachten tegen te gaan leveren wij verschillende soorten monitorverhogers. Het verschil tussen de typen monitor verhogers is voornamelijk de hoogte van de verschillende modellen. Ook zitten er verschillen tussen de afmetingen van de verhogers, hieronder zullen een aantal varianten worden toegelicht.

Kenmerken monitor verhoger getemperd glas

  • Soort steun: Monitor verhoger
  • Afmetingen: 70 x 28 x 7.3 cm (7.3 cm hoog)
  • Materiaal: Getemperd glas, plastic en aluminium
  • Draagvermogen: 40 KG

Het voordeel van dit model zijn de afmetingen van de glazen plaat. Doordat deze plaat ruime afmetingen heeft kunnen er veel accessoires worden geplaats onder of op de monitor verhoger er kan worden gedacht aan, pennen, notiesboekjes of labelprinters.

Kenmerken monitor verhoger zwart getemperd glas

  • Soort steun: Monitor verhoger
  • Afmetingen: 55 x 21 x 8.5 (8.5 cm hoog)
  • Materiaal: Getemperd glas, aluminium
  • Draagvermogen: 30 KG

Dit model is zeer stijlvol door de zwarte kleur, dit type beugel is ook geschikt voor de iets minder grote bureaus. Dit komt omdat de afmetingen van dit model monitor verhoger iets minder groot zijn en neemt dus minder ruimte in. Door de hoogte van 8cm is dit model zeer aantrekkelijk en komt uw beeldscherm vaak op de goede hoogte.

Wolff Mount monitor verhoger

De combinatie van kwaliteit en een strak design is kenmerkend voor de Wolff Mount monitor verhoger. Het blad is gemaakt van getemperd glas. Dit materiaal heeft verschillende voordelen: het is ijzersterk, gemakkelijk schoon te houden en behoudt zijn kleur. U kunt bij TVBeugels.nl uw Wolff Mount monitor verhoger onder meer bestellen met een hoogte van 7.3, 8, 8.5 en 12 cm. Bij de verschillende modellen staat de maximale belasting in aantal kilo’s aangegeven. Heeft u liever een verstelbare monitor bureau arm van hetzelfde merk? Ook daarvoor kunt u terecht in ons ruime assortiment!

Monitor verhoger goedkoop

U bestelt een goede monitor verhoger goedkoop bij TVBeugels.nl. U vindt gemakkelijk een uitvoering in de juiste breedte, lengte en hoogte. Speciaal voor de kleinere bureaus is de monitor verhoger in 55 x 21 x 8.5 cm zeer geschikt. Deze is gemaakt van getemperd glas of veiligheidsglas met aluminium poten. Ook in groter formaat is een monitor verhoger goedkoop bij ons verkrijgbaar. Daarmee houdt u op het blad ruimte over voor accessoires zoals een pennenbakje, notitieboekje of labelprinter.

De juiste houding

Omdat wij veel waarde hechten aan een een juiste werkhouding, leveren wij de monitor verhoger in twee verschillende hoogtes. Er wordt vaak veel aandacht besteed aan een goede bureaustoel, maar de hoogte van het beeldscherm wordt nog wel eens vergeten. Wanneer u de hele dag omlaag of omhoog moet kijken, is dit niet goed voor uw nek en kunt u helaas nek- en rugklachten krijgen. Dat wilt u uiteraard voorkomen! Door te kiezen voor een monitorverhoger hoeft u niet langer naar beneden of omhoog te kijken, maar staat uw monitor op ooghoogte. Een ander bijkomend voordeel: met een monitor op de juiste hoogte werkt u vaak een stuk productiever.

Waarvoor een monitor verhoger?

Een monitor verhoger kunt u voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld op uw bureau als u op een kantoor werkt. U kunt uw monitoren hoger plaatsen, wat beter is voor uw werkhouding. U kunt de monitor verhoger ook in een winkel gebruiken om de kassa op te plaatsen. Zo hebt u onder de glasplaat ruimte voor de geldlade. Het kan ook ideaal zijn voor gebruik in een etalage en voor diverse andere doeleinden.

Monitor verhoger kopen

Wilt u eenvoudig online uw monitor verhoger kopen en daarnaast profiteren van deskundig advies? Dan zit u goed bij TVBeugels.nl. Wij geven heldere informatie over het merk, het model, de afmetingen en de diverse materialen. Zo vertellen wij u niet alleen graag welke monitor verhoger u het beste kunt kopen, maar ook welke andere opties er zijn om uw werkplek comfortabel in te richten. Wij hebben namelijk ook computerbeugels en monitor beugels van Newstar. Bovendien zorgen wij voor een snelle levering van uw bestelling!

Vragen?

Heeft u vragen over een monitor verhoger? Of wilt u meer informatie over een ander product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0500. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@tvbeugels.nl.