Top 10 Monitor Armen - april 2024

 

Top 10 meest populaire monitorarmen van april 2024

Wat zijn de 10 meest verkochte monitorarmen van het moment? Op deze pagina vindt u de 10 meest verkochte monitor armen van dit moment.

Welke monitorarm voor u het beste is? Dan is afhankelijk van uw wensen. Zoekt een monitor arm voor één monitor, zoekt u een monitorarm voor een ultrawide monitor of bent u opzoek naar een monitor arm om 2 schermen of misschien zelfs wel 3 schermen aan te monteren?

Welke monitorarm u ook zoekt, bij ons vindt u altijd de perfecte monitor arm voor uw monitor en voor uw wensen.

 

Monitor arm thuiswerkplek

Bent u opzoek naar een monitorarm om uw thuiswerkplek in te richten? Bij TVbeugels.nl zou u altijd een geschikte monitorarm vinden voor uw situatie en die op uw monitor(en) past.

Bestelt u een monitorarm voor uw thuiswerkplek? Bij ons ontvangt u ten alle tijde een factuur waar de BTW en alle andere belangrijke gegevens op gespecificeerd staan voor uw werkgever. 

Vooraf de rekening of de factuur indienen? Kies dan bij het bestellen de optie “vooraf betalen” u ontvangt dan de factuur per mail. Deze kunt u vervolgens indienen bij uw werkgever. Als de factuur betaald is, wordt de door u bestelde monitorarm automatisch verzonden!

 

Monitorarmen 2 schermen

Heeft u twee monitoren gekoppeld aan uw desktop of heeft u twee extra monitoren gekoppeld aan uw laptop? Dan is een monitorarm geschikt voor twee schermen in de meeste gevallen dé uitkomst!

Met een monitorarm 2 schermen, monteert u twee monitoren op één beugel. Dit type monitor arm heeft één buis/ aansluiting aan het bureau waar vervolgens de twee monitoren aan gekoppeld worden.

 

Monitor arm 3 schermen

Heeft u drie monitoren gekoppeld aan uw desktop of heeft u drie extra monitoren gekoppeld aan uw laptop? Dan is een monitorarm geschikt voor drie schermen in de meeste gevallen dé uitkomst!

Met een monitorarm 3 schermen monteert u drie monitoren op één beugel. Dit type monitor arm heeft één buis/ aansluiting aan het bureau waar vervolgens de drie monitoren aan gekoppeld worden.

 

Monitor arm of monitor wandbeugel

Wilt u uw monitor op een ergonomisch verantwoorde hoogte plaatsen? Dan is een monitorarm in meeste situaties de beste keuze. Maar een monitorarm kan niet altijd goed geplaatst worden.

Zo zijn er situaties bijvoorbeeld wanneer een bureau direct tegen de wand geplaatst staat of vast tegen een wand geplaatst is. Voor deze situaties hebben wij ook verschillende monitor wandbeugels in ons assortiment. Met een monitor wandbeugel of monitor muurbeugel wordt de monitor, net als bij een TV beugel, aan de wand bevestigd. 

Plaatst u bij ons een bestelling op werkdagen voor 17:00 uur dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden! Doorgaans heeft u uw bestelling dan de volgende dag in huis.

 

top-10-monitor-armen