Sonos speaker steunen

 

Wilt u uw Sonos speaker steun aan de muur bevestigen? Of bent u op zoek naar een soundbarsteun voor uw Sonos soundbar? Zoek dan niet verder. In deze categorie vindt u een uitgebreid aanbod van verschillende beugels die speciaal ontwikkeld zijn voor Sonos speakers en soundbars.

Muurbeugel Sonos

Heeft u een nieuwe set speakers van Sonos? En weet u niet waar u deze moet plaatsen? Dan zijn de speaker muurbeugels van NewStar voor u de oplossing. Deze speakerbeugels zijn speciaal ontwikkeld voor Sonos en zijn dan ook zeer geschikt voor Sonos producten. Daarnaast zijn de Sonos muurbeugels verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor is er voor iedere inrichting een geschikte Sonos muurbeugel.

 

Online bestellen Sonos speaker steunen

De Sonos producten van TVBeugels zijn eenvoudig online te bestellen. De meeste producten worden direct verstuurd en hebben een levertijd van 1 a 2 werkdagen. Wilt u gemakkelijk online een Sonos speaker beugel bestellen? Bestel deze dan via TVbeugels.nl.

Advies Sonos muurbeugels en Sonos speaker beugels

Wilt u meer informatie over ons assortiment Sonos beugels? Of heeft u een vraag over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0500. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@tvbeugels.nl.


Let op! Deze Sonos speaker beugels zijn ook te gebruiken voor andere merken. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de speakers of de soundbar.

Speaker beugels