UTP kabels voor Smart TV of computer in verschillende lengtes

 

 

UTP kabels voor het aansluiten van uw Smart TV, computer of andere apparatuur op het internet. Wij leveren de UTP kabels in verschillende lengtes tot maar liefst UTP kabels van 30 meter!

 

Wat betekent de afkorting UTP?

UTP staat voor Unshielded Twisted Pair. Dit is dus een kabel met draden die om elkaar heen zijn gedraaid. De draaiingen verminderen de vervorming tussen het signaal.

Waar word een UTP kabel voor gebruikt.

UTP is niets meer dan een netwerk kabel, je kunt dus verschillende apparaten op elkaar aansluiten om data te delen en/of met elkaar laten te praten. Denk hierbij aan Pc’s, spelcomputers, en tegenwoordig ook televisies. Een UTP kabel wordt meestal gebruikt om via een modem of een switch een apparaat te verbinden met het internet. Dit kan ook draadloos echter is een bedrade verbinding altijd stabieler en constanter.

Naast de utp kabels leveren wij ook HDMI kabels, scart kabels, antenne kabels en verschillende verloop kabels om bijvoorbeeld uw computer met een DVI aansluiting aan te sluiten op uw televisie met een HDMI aansluiting.

TIP!: Bestel een kabelgoot mee om alle kabels die naar uw televisie lopen netjes uit het zicht te halen.

 

Alle kabels zijn uit voorraad leverbaar, levertijd is slechts 1 werkdag.

Zoekt u een speciale UTP kabel of een andere aansluit kabel voor uw Smart TV of andere apparatuur? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 088 – 112 0500 of per e-mail naar info@tvbeugels.nl