Soundbar

 

Wilt u een Soundbar beugel kopen? Dan bent u bij TVbeugels.nl aan het juiste adres. In deze categorie vindt u een uitgebreid overzicht van verschillende soorten en maten soundbar beugels. De soundbar steunen die wij aanbieden zijn universeel. Wel is belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de soundbar en die van de beugel. Deze gegevens vindt u bij de desbetreffende soundbar beugel.

Soundbar steunen voor Sonos

Wij krijgen steeds vaker de vraag of er speciale soundbar beugels voor Sonos zijn. Sinds kort heeft NewStar een universele soundbar beugel die ook geschikt is voor Sonos soundbars. De meeste universele soundbar beugels komen niet overeen met de afmetingen van deze soundbars. Daarnaast passen sommige Sonos soundbars ook op de universele soundbar beugel van Valueline. Hierbij geldt ook dat u eerst naar de afmetingen moet kijken van de soundbar en de beugel.

Voordelen soundbar beugels

Wanneer u uw soundbar aan een soundbar beugel monteert kunt u profiteren van verschillende voordelen. Hieronder ziet u welke voordelen u heeft wanneer u uw soundbar aan een soundbar beugel bevestigt,

  • Een soundbar beugel zorgt ervoor dat de soundbar geen extra ruimte in neemt
  • Optimale geluidskwaliteit
  • Geluid vanuit de juiste hoek

Wilt u ook perfecte geluidskwaliteit? En wilt u uw soundbar onder uw televisie monteren? bestel dan eenvoudig een soundbar beugel via TVbeugels.nl.

Advies soundbar beugels

Heeft u een nieuwe soundbar aangeschaft? En wilt u deze onder de televisie bevestigen? Zoek dan niet verder en bestel een soundbar beugel via TVbeugels.nl. Weet u niet welke soundbar beugel geschikt is voor uw soundbar? Of heeft u een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0500. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 bereikbaar. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@tvbeugels.nl.

Let op! Bij het aanschaffen van een soundbar is het van belang rekening te houden met de afmetingen van de schroefgaten(VESA maat). Mocht u hier niet uitkomen? Neem dan contact met ons op.

 

SoundBar