iPad beugels voor montage aan de wand of in de auto

 

Bent u opzoek naar een iPad of tablet beugel? Wij leveren verschillende type beugels voor de iPad 1-4, iPad Air 1 2 3, mini, Samsung galaxy tab noem maar op. Er zijn veer verschillende type beugels, bijvoorbeeld iPad tablet beugels voor aan de muur met draagarm en zonderdraagarm. Er zijn ook tablet beugels voor in de auto, ook in ons assortiment tablet beugels waar u de iPad recht mee op het bureau kan zetten zodat u ideaal serie kan kijken of skypen. Heeft u ook nog een monitor bij uw werkplek? Bekijk dan onze monitorverhogers!

iPad en Tablet wandbeugels

Een Ipad wanbeugel kan u bijvoorbeeld monteren in de keuken zodat u tijdens het koken makkelijk muziek kan opzetten en recepten kunt aflezen. U kan de Ipad wanbeugel ook monteren in de slaapkamer om lekker in bed nog een film of een serie te kijken.

Er zijn ook speciale  Ipad beugels, waar u de Ipad in kan zetten. Vervolgens kan u deze Ipad beugel monteren op een tv beugel met VESA maat 75 X 75.

iPad en Tablet Autobeugel

iPad beugels voor in de auto zijn er in verschillende types, er is bijvoorbeeld een Ipad steun die kan worden bevestigd aan de hoofdsteun. Dan kunnen de passagiers achterin de auto een lekker filmpje kijken tijdens een lange rit.

Het andere type Ipad steun kan worden bevestig op het dashboard van de auto. Wanneer u bijvoorbeeld tijdens het rijden graag de navigatie op de Ipad wil hebben, is dit de ideale steun voor u. de Dashbord steun kan bijvoorbeeld ook worden gemonteerd voor in de auto zodat u tijdens een file snel de mail kan bekijken.

Alle beugels die wij aanbieden zijn uit voorraad leverbaar, de levertijd van de iPad tablet beugels varieert tussen 1 a 2 Werkdagen. Heeft u vragen over het bestellen van een Ipad beugel of heeft u andere vragen? Dan kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice via 088 112 0200 op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00. U kan ook altijd een e-mail sturen naar info@tvbeugels.nl.