TV muurbeugel draaibaar

 

Draaibare tv beugels

Hoe veel graden of hoe ver de draaibare tv beugels kunnen draaien verschilt per beugel. Maar ook het formaat van uw televisie heeft hier een belangrijke rol in. Is uw televisie bijvoorbeeld een meter breed en bestelt u een draaibare TV Beugel die 90 graden kan draaien maar die slechts 40 centimeter van de muur af komt. Dan kan de beugel technisch gezien dus wel haaks op de muur gezet worden maar komt de zijkant van de televisie eerder tegen de muur.

Daarom is het slim om eerst even de televisie op te meten, dus niet de diameter, maar echt de breedte van de televisie zelf.

 

TV muurbeugel draaibaar en kantelbaar

De meeste draaibare televisie beugels die wij in ons assortiment hebben, zijn naast draaibaar ook kantelbaar. Met deze draai en kantelbare TV beugels kunt u uw televisie dus niet alleen naar rechts en naar links draaien maar ook een aantal graden naar boven of naar beneden kantelen.

Het aantal graden dat de televisie naar boven of naar beneden gekanteld kan worden verschilt ook weer per TV beugel maar doorgaans is dit tussen de 10 en 30 graden.

 

Platte tv beugel draaibaar

Zoekt u een TV muurbeugel draaibaar, maar dan wel dat de televisie zo plat en zo vlak mogelijk tegen de wand zit? Wij leveren verschillende TV Beugels waarbij de tv op slechts 5 tot 6 centimeter van de wand bevestigd zit.

Bent u nu op zoek naar een echt ultraplatte tv beugel? Hiervoor leveren wij een aparte serie. Deze TV beugels zijn dan helaas niet draaibaar of kantelbaar. Met deze beugels wordt de televisie dus vast en vlak op de wand bevestigd.

 

Draaibare tv muurbeugel

Er zijn veel soorten draaibare tv muurbeugels leverbaar, verschillend van eenvoudige TV beugels die alleen draaien tot meer geavanceerde beugels met meerdere scharnierpunten die naast draaien dan ook vaak kunnen kantelen.

Bij het kiezen van de juiste draaibare tv muurbeugel is belangrijk om rekening te houden met het gewicht en de grootte van uw televisie, evenals met de muur waarop u deze wilt bevestigen. Zorg ervoor dat u een TV muurbeugel kiest die geschikt is voor het gewicht en de afmetingen van de televisie en dat u de juiste pluggen en bouten gebruikt om ervoor te zorgen dat de beugel veilig en stevig aan de muur blijft zitten.

Goed om te weten; bestelt u een televisiebeugel bij TVbeugels.nl dan worden hier altijd alle standaard bevestigingsmaterialen meegeleverd. Denk bijvoorbeeld aan de bouten om uw televisie aan de beugel te monteren. Maar ook de pluggen en bouten voor in een standaard stenen of betonnen muur worden meegeleverd. 

 

TV muurbeugel draaibaar bestellen?

Direct een draaibare televisiebeugel bestellen? Bestel dan eenvoudig via onze website, betaling kan veilig en snel via onder andere iDeal, PayPal of natuurlijk achteraf. Op werkdagen besteld is doorgaans de volgende dag in huis en bestellingen boven de € 100,- worden gratis verzonden.

Bent u er nog niet helemaal uit of wilt u graag advies hebben wat voor uw televisie en uw situatie de beste televisiebeugel is? Neem dan tijdens openingstijden gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en helpen u graag om samen de beste keuze te maken.

 

Draaibare tv muurbeugel