ipad steunen voor ipad, ipad 3 (New iPad) en de ipad 4

 

Zoekt u een wandbeugel voor uw iPad, of wilt u uw ipad aan de hoofdsteun monteren voor de kinderen achter in de auto? Hier vind u een overzicht van de verschillende iPad beugels en iPad steunen.

iPad wandbeugel

iPad wandbeugels worden veelal gebruikt om bijvoorbeeld in de keuken te monteren en tijdens het koken ge recepten af te lezen, ook worden de iPad beugels vaan op de slaapkamer gemonteerd om voor het slapen gaan nog even een film te kijken of uitzending gemist of iets dergelijks. 

Daarnaast hebben wij ook beugels te koop waar de ipad in geklikt kan worden, deze beugel is vervolgens te monteren op iedere gewenste tv beugel met vesa maat 75x75. Bekijk hier deze ipad beugel.

iPad auto beugel

Ook verkopen wij veel ipad auto steunen. Hier zijn 2 soorten steunen voor te verkrijgen, zo heb je ipad steunen die aan de hoofdsteun van de auto word bevestigd, zo dat de kinderen achter in de auto tijdens een lange rid hun favoriete films of programma’s kunnen kijken.

Daarnaast zijn er de steunen die op het dashboard van de auto bevestigd kunnen worden, in deze steunen kan de ipad geplaatst worden en bijvoorbeeld de navigatie gedraaid worden, of u heeft de ipad in een ideale stand staan om mail en websites te checken als u bijvoorbeeld in de file staat.

iPad standaard

Ook voor uw werkplek hebben wij ergonomische iPad standaards. Onze iPad standaards zijn eenvoudig verstelbaar, zodat u altijd een ideale kijkhoek geniet. Ook kunt u een aantal tablet houders in hoogte verstellen, zodat u nog gemakkelijker kunt werken. De iPad bureaustandaards zijn allemaal van licht gewicht en eenvoudig in gebruik. Bovendien kunt u bij ons terecht voor diverse maten tablets. Heeft u naast u tablet ook een monitor op uw bureau? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment monitor verhogers.

Vrijwel alle ipad beugels zijn direct uit voorraad leverbaar, en is de levertijd één werkdag.

Zoekt u een specifieke beugel, of heeft u een vraag over deze ipad beugels? Neem dan gerust contact met ons op, Dit kan via telefoonnummer 088 112 0500 of per email: info@tvbeugels.nl.