Tv-muurbeugels voor grote schermen tot 100"

 

De beeldschermen van de tv’s worden tegenwoordig steeds groter. Tv’s met een grootte van 55 inch worden steeds populairder. Wanneer u een grote en dure tv aanschaft, wilt u deze natuurlijk ook mooi en stijlvol in de (woon)kamer plaatsen. Een tv-meubel voor een grote tv neemt vaak veel ruimte in beslag. Met een tv-beugel voor je tv vanaf 55 inch bespaar je een hoop ruimte, waardoor je de ruimte van uw slaap- of woonkamer maximaal benut. Daarnaast creëer je een strak design en kun je de tv op de perfecte hoogte plaatsen. Voor optimaal kijkplezier bestel je een van onze grote TV muurbeugels,! 

Ruim aanbod aan tv-beugels vanaf 55 inch tot 100 inch 

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan tv-beugels met een grootte vanaf 55 inch. Super wanneer u een grote woonkamer heeft! Een tv-beugel vanaf 55 inch creëert een strakke uitstraling en u benut de ruimte in uw kamer ook nog eens maximaal. Bijvoorbeeld met deze ultra platte wandbeugel voor schermen groter dan 52 inch. De aanschaf van een tv-meubel is overbodig. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan tv-beugels vanaf 55 inch met verschillende VESA-maten, draagkracht en opties. Zo zijn er tv-beugels die u van de muur kunt af trekken, plafond tv-beugels en draai- en kantelbare tv-beugels.Op deze manier kunt u de tv in de gewenste kijkhoek plaatsen. Zo hebben wij voor LED tv's speciale beugels, zoals de LED tv beugel voor schermen tot 63 inch. Neem een kijkje in ons assortiment voor ons volledige aanbod. 

De geschikte tv-beugel vanaf 55 inch tot 100 inch

Wanneer u een tv-beugel aanschaft, moet u rekening houden met een aantal dingen. Allereerst zijn de VESA-maat en het maximale draaggewicht erg belangrijk. De VESA-maat vindt u in het instructieboekje van uw tv. Wanneer u deze niet meer heeft, kunt u deze eenvoudig zelf meten door aan de achterkant van tv de afstand tussen de vier schroefgaten op te meten. Dit is de breedte maal de hoogte in millimeters. Voor de volledige uiteg klikt u hier. Daarnaast zijn er ook kantelbare en draaibare beugels. Bedenk dus van te voren naar wat voor tv-beugel u op zoek bent en vind de geschikte tv-beugel voor uw tv vanaf 55 inch in ons assortiment.