Beugels voor uw Panasonic TV

 

Bent u in het bezit van een Panasonic TV, maar wil u de tv graag ophangen? Bekijk dan ons grote aanbod Panasonic TV beugels. De Panasonic TV beugels zijn leverbaar in vele verschillende soorten en maten. Wanneer u gebruik wil maken van Panasonic TV beugels is het belangrijk dat u goed kijkt naar de VESA maat van uw televisie. Wat is de VESA maat?  De VESA maat is het gaten patroon achter op uw televisie, aan dit gaten patroon bevestigd u de Panasonic TV beugels met de televisie. Het is dus belangrijk dat deze maat overeenkomt, anders kan de televisie niet worden bevestigd.

Panasonic TV beugels

Een prachtige Panasonic TV beugel is bijvoorbeeld de GM130, dit is een gewoon goede beugel. Met dit model kan uw Panasonic TV eenvoudig aan de muur worden bevestigd en heeft dan een afstand van 0,9 cm uit de muur. Er zijn meerdere soorten Panasonic TV beugels, maar met de GM130 kan de televisie zeer dicht tegen de muur  worden bevestigd. Uw Panasonic televisie kan dan zeer mooi worden weggewerk of u kan de ideale manier van televisie  kijken bereiken. De Panasonic tv beugel GM130 is geschikt voor televisie schermen tot en met 63 inch, er kunnen televisie aan gemonteerd worden tot 65 kg. De Panasonic TV beugel is dus voor vele televisies een geschikte oplossing.

Panasonic TV beugels uit de muur

Bent u opzoek naar Panasonic TV beugels die meer mogelijkheden hebben dan de GM130, dan kan u bijvoorbeeld kijken naar de TVB-01. De TVB-01 is een tv muurbeugel voor Panasonic televisies die tot 58 cm uit de wand kan worden getrokken. De beugel heeft ook nog eens 3 verschillende draaipunten door deze draaipunten kan de televisie eenvoudig in verschillende standen worden geplaats. Met deze tv beugel kan u vanaf veel verschillende plaatsen goed televisie kijken.

Contact

Heeft u vragen over Panasonic TV Beugels? Of wilt u iemand van onze klanteservice spreken? Dan kan u contact met ons op via 088 112 0500 of stuur een e-mail naar info@tvbeugels.nl.