TV beugel voor uw Panasonic TV

 

Panasonic TV Beugel 

Bent u in het bezit van een Panasonic TV, maar wil u de tv graag ophangen? Bekijk dan ons grote aanbod Panasonic TV beugels. De Panasonic TV beugels zijn leverbaar in vele verschillende soorten en maten. Wanneer u gebruik wil maken van Panasonic TV beugels is het belangrijk dat u goed kijkt naar de VESA maat van uw televisie. Wat is de VESA maat?  De VESA maat is het gaten patroon achter op uw televisie, aan dit gaten patroon bevestigd u de Panasonic TV beugels met de televisie. Het is dus belangrijk dat deze maat overeenkomt, anders kan de televisie niet worden bevestigd.

Panasonic TV beugelsTV beugel Panasonic

Een prachtige Panasonic TV beugel is bijvoorbeeld de TVB58 Stabiele strakke murbeugel tot 80" l, dit is een gewoon goede beugel. Met dit model kan uw Panasonic TV eenvoudig aan de muur worden bevestigd en heeft dan een afstand van 0,9 cm uit de muur. Er zijn meerdere soorten Panasonic TV beugels, maar met de GM130 kan de televisie zeer dicht tegen de muur  worden bevestigd. Uw Panasonic televisie kan dan zeer mooi worden weggewerk of u kan de ideale manier van televisie  kijken bereiken. De Panasonic tv beugel GM130 is geschikt voor televisie schermen tot en met 63 inch, er kunnen televisie aan gemonteerd worden tot 65 kg. De Panasonic TV beugel is dus voor vele televisies een geschikte oplossing.

Panasonic TV beugels uit de muur

Bent u opzoek naar Panasonic TV beugels die meer mogelijkheden hebben dan de GM130, dan kan u bijvoorbeeld kijken naar de TVB-01. De TVB-01 is een tv muurbeugel voor Panasonic televisies die tot 58 cm uit de wand kan worden getrokken. De beugel heeft ook nog eens 3 verschillende draaipunten door deze draaipunten kan de televisie eenvoudig in verschillende standen worden geplaats. Met deze tv beugel kan u vanaf veel verschillende plaatsen goed televisie kijken.

TV wandbeugels voor Panasonic;

Wij leveren wandbeugels voor zowel strak tegen de wand,
als beugels die je van de wand kunt trekken en naar rechts en naar links kunt draaien.

TV strak tegen de wand
Heeft u een "oude" Panasonic TV en wilt u deze aan de muur monteren dan adviseren wij een brede beugel te kiezen zodat de afwijkende VESA maat past. De oudere Panasonic TV's hebben vaak een aansluiting van 66x33cm. De schroefgaten liggen ongeveer 66cm breed uitelkaar en 33cm hoog.
Wij kunnen u dan deze Panasonic TV muurbeugel adviseren.

Wilt u uw tv super strak tegen de wand plaatsen? Kijk dan eens naar onze led tv beugels. Deze beugels hebben slechts een afstand van 0.9 cm tot de wand. Met een dergelijke wandbeugel komt uw ultra platte Panasonic LED TV pas echt tot zijn recht.

Bekijk hier de ultra platte wand beugels die slechts 0.9 cm van de wand zitten.

TV wandbeugels: draai- en kantelbaar.
Naast de tv beugels waarmee uw scherm strak op de wand zit, leveren wij ook tv steunen waarmee u uw scherm van de wand af kunt bewegen en naar links en rechts kunt draaien. Zo kunt u in elke hoek van de kamer van uw favoriete programma genieten.

Bekijk hier alle leverbare tv wandbeugels voor schermen van Panasonic.

TV plafondbeugels voor Panasonic schermen;

Wij leveren ook een breed assortiment tv plafondbeugels geschikt voor Panasonic schermen. Deze plafondbeugels zijn er in verschillende maten en met verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij plafond beugels waarmee u uw scherm aan het plafond kunt hangen en als u hem niet gebruikt weg kunt klappen. Bovendien hebben wij TV plafondbeugels waarmee u uw tv zelfs op een afstand van 2.5 meter van het plafond kunt hangen. Daarnaast hebben wij ook oplossingen voor niet allerdaagse situaties. Wilt u bijvoorbeeld een TV ophangen aan of door een systeem plafond? Of wilt u een beugel monteren op een exacte afstand van het plafond? Wij hebben voor ieder probleem een passende oplossing.

Bekijk hier alle tv plafondbeugels voor Panasonic tv’s

Panasonic tv steunen overzicht :

Panasonic tv steunen tot 26 inch
Panasonic tv steunen tot 40 inch
Panasonic tv steunen voor schermen vanaf 40 inch
Panasonic tv plafondbeugels

Let op! De VESA maat van de Panasonic televisies zijn per model verschillend. Om er zeker van te zijn dat u de juiste bestelt, kunt u het beste de VESA maat opmeten. De VESA maat is het gatenpatroon achter op het scherm. Bij iedere beugel in ons assortiment staat vermeld voor welke VESA maten de beugel geschikt is.

Contact

Heeft u vragen over Panasonic TV Beugels? Of wilt u iemand van onze klanteservice spreken? Dan kan u contact met ons op via 088 112 0500 of stuur een e-mail naar info@tvbeugels.nl.