Magazijn Opruiming TV beugels

 

In deze categorie vindt u verschillende TV beugels. Alle beugels die u hier ziet zijn uitgaande modellen of hebben wij in (te)grote aantallen in ons magazijn liggen. Mede door deze reden zijn de beugels in deze categorie sterk afgeprijsd.

Wanneer een beugel uit deze categorie niet meer leverbaar is zal deze van de site verwijderd worden. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken of een beugel die u wilt bestellen nog wel voorradig is. Alle beugels uit deze categorie zijn uit voorraad leverbaar en hebben een levertijd van 1 werkdag. Daarnaast worden alle tv beugels en tv steunen geleverd met de daarvoor normaal geldende garanties. Dit is altijd één en in een aantal gevallen 5 jaar garantie.

Goedkope TV beugel

Bent u op zoek naar een goedkope TV beugel? Zoek dan niet verder en bestel een TV beugel uit onze magazijnopruiming. In de magazijn opruiming vindt u muurbeugels, plafondbeugels en andere beugels voor verschillende maten schermen. Zoekt u een goedkope beugel voor een 40 inch scherm? Of zoekt u juist een beugel voor een kleiner scherm? Zoek dan niet verder en bestel een goedkope TV beugel bij TVbeugels.nl.

Advies goedkope TV beugel

Heeft u vragen over de TV beugels uit de magazijnopruiming? Of heeft u vragen over de andere TV steunen op onze website? Dan kunt u altijd terecht bij één van onze medewerkers. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 via 088 112 0500. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@tvbeugels.nl. U krijgt dan uiteraard zo spoedig mogelijk antwoord op uw vragen.

Alle beugels zijn uit voorraad leverbaar, levertijd bedraagt één werkdag.

Let op! Wanneer u een TV beugel besteld is het van belang rekening te houden met de VESA maat. Dit is het gatenpatroon achter op het scherm. Met behulp van het VESA gatenpatroon wordt het scherm aan de beugel bevestigd. De VESA maat staat altijd bij kenmerken vermeld.