Verrijdbare TV meubels

 

Verrijdbare TV beugels voor bedrijven

Voor praktische toepassingen zoals het houden van een presentatie of het laten zien van een video is een verrijdbare TV beugel ideaal. Bij TVBeugels.nl vindt u zelfs een exemplaar dat horizontaal kantelbaar is, zodat er een scherm met touchscreen op geplaatst kan worden. Superhandig voor een interactieve brainstormsessie. Met deze verrijdbare TV beugels beschikt u over uw eigen spreekwoordelijke digitale tekentafel. Voor vragen over de mogelijkheden kunt u terecht bij onze deskundige klantenservice!

 

Universele verrijdbare TV meubel

Om uw televisie een vaste plek te geven in huis of op kantoor is een universele verrijdbare TV meubel de voordelige oplossing. Deze is niet alleen mobiel maar ook eenvoudig in te stellen in de door u gewenste kijkhoogte. U heeft de keuze uit diverse VESA maten zoals van 75x75 tot wel 400 x 400. Door de neutrale zwart kleur past een universele verrijdbare TV meubel vrijwel overal. Bij onze uitgebreide productinformatie staat bovendien het maximale draaggewicht duidelijk aangegeven. Ook een TV voet met universeel design bestelt u voor de scherpste prijs in onze webshop!

 

Groot assortiment TV vloerbeugels

De TV vloerbeugels zijn leverbaar als een vaste beugel, of in beugels die in hoogte verstelbaar zijn. Ook zijn er TV vloerbeugels leverbaar waar een plateau op bevestigd is voor bijvoorbeeld een laptop of dvd speler op geplaatst kan worden. De TV vloerbeugels zijn uit voorraad leverbaar, de vloerbeugels worden verzonden als speciale zending, vaak op een pallet. Vandaar dat de levertijd 2 a 3 werkdagen is.

 

TV vloermeubel kopen

U heeft verreweg de ruimste keuze bij TVBeugels.nl wanneer u een televisie vloermeubels wilt kopen. Wij zijn de meest veelzijdige leverancier voor de aanschaf van bevestigingsmaterialen voor televisies, monitoren, pc’s en andere audiovisuele apparatuur. Door ons ruime assortiment vindt u gemakkelijke de juiste oplossing voor uw huiskamer of kantoor. Bestel moeiteloos de TV standaard in een vast en verplaatsbaar model of in een mobiele uitvoering. Ook voor uw Newstar TV beugel van hoge kwaliteit bent u in onze webshop aan het juiste adres. Een TV vloermeubel kopen doet u bij ons bovendien voordelig online! Wij zorgen voor een snelle levering.

 

Advies over onze TV vloerbeugels?

Heeft u vragen over ons assortiment TV vloerbeugels? Of heeft u een vraag over een specifieke TV beugel? Neem dan gerust contact met ons op via 088 112 0500 of stuur een e-mail naar info@tvbeugels.nl