✓ Vogels RingO Serie Tablets

 

Compleet overzicht van prachtige Vogels Apple iPad en Samsung Galaxy Accessoires.

RingO - connecting your tablet to your life

RingO System is een tablet bevestigingsoplossing voor thuis, op het werk en onderweg. RingO is een uniek systeem om de succesvolle tablets, zoals de nieuwe iPad en de Galaxy Tab, overal eenvoudig te bevestigen.

- Wall Mount
De Wall Mount van Vogel's is onderdeel van het RingO System. Het is een subtiel en fraai vormgegeven knop die op vrijwel elk oppervlak vastgeschroefd kan worden. Een tablet met Holder klikt eenvoudig vast aan de Wall Mount, zodat hij veilig op zijn plek hangt, klaar om films of foto's te bekijken of te gebruiken voor andere toepassingen.

- Car Mount
Voor het gebruik in de auto heeft Vogel's haar succesvolle DVDock door ontwikkeld voor het gebruik van het RingO System. Er is geen gereedschap nodig om een tablet met Holder te bevestigen aan de Car Mount, die stevig verankerd zit aan de hoofdsteun (geschikt voor hoofdsteunen van 10-20 cm).

- Flex Mount
De iPad is een plaatje aan de muur. Toch wil je 'm soms net even naar je toehalen, een tikje draaien om de kijkhoek te veranderen of voor je laten zweven zodat je je handen vrij hebt. Dat kan allemaal met de Flex Mount van Vogel's.

- Strand
Om de iPad vrijelijk te kunnen neerzetten heeft Vogel's de Table Stand ontwikkeld, als onderdeel van het RingO System. Met de Table Stand kun je de iPad zowel liggend als staand neerzetten op een tafel, een boekenplank of bureau om zo je favoriete foto's, films of tv-series te bekijken.