Vogel's BASE serie

 

In deze categorie vindt u het volledige aanbod van de Vogel’s BASE serie. De Vogel’s BASE serie staat bekend om de simpele en eenvoudig te gebruiken muurbeugels. Daarnaast zijn deze Vogel’s beugels van een hoge kwaliteit en hebben deze een betaalbare prijs.

Assortiment Vogel’s BASE

Of u nou op zoek bent naar een platte muurbeugel voor een 55 inch televisie? Of een draai- en kantelbare muurbeugel voor uw 37 inch tv? In de BASE serie van Vogel’s is er voor ieder scherm wel een passende oplossing.  Hieronder ziet u enkele belangrijk voordelen van de Vogel’s BASE serie;

  • Eenvoudig te bevestigen
  • Ingebouwde waterpas
  • Veilige oplossing
  • Betaalbaar

Wilt u gebruik maken van deze voordelen? Bestel dan een Vogel’s BASE serie tv beugel.

Montage Vogel’s BASE serie

De tv beugels uit de Vogel’s BASE serie zijn eenvoudig te monteren. Het is belangrijk dat u rekening houdt met de inch maat van uw scherm. Daarnaast is het van belang dat u de VESA maat weet. Dit is het gatenpatroon achter op uw scherm. Veel voorkomende VESA maten zijn, 100x100, 200x200, 400x400 mm.

Veilig en sterk

Alle producten uit de Vogel’s BASE series zijn van hoge kwaliteit en sterk materiaal. Dankzij de stevige vergrendeling hangt uw televisie extra stevig aan de muur. De producten van Vogel’s worden geleverd inclusief duidelijke instructie en montagemiddelen

Levertijd Vogel's BASE

De Vogel’s BASE serie is uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 16.00 uw Vogel’s product besteld, zal deze dezelfde dag nog verstuurd worden. Hierdoor heeft u de bestelling de volgende dag in huis.

Advies Vogel’s BASE

Heeft u vragen over de Vogel’s BASE serie? Of wilt u meer informatie over een ander product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 088 112 0500. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@tvbeugels.nl.

 

Vogel's