Grote TV muurbeugels voor schermen van 40 inch en groter

 

Hier vindt u tv steunen en tv beugels voor schermen tot 65 inch. Heeft u nu een kleinere tv dan 40 inch, kijk dan de kleinere tv wandbeugels voor schermen tot 26 inch, of bij de middelgrote tv wandbeugels voor schermen van 30 tot en met 46 inch. Wilt u een compleet overzicht van alle beugels? Bekijk dan de pagina alle tv muurbeugels, hier vind u alle leverbare tv muurbeugels en tv wand steunen die wij in het assortiment hebben.

Speciale beugels voor LED schermen.

Wij leveren ook een groot aantal tv beugels die speciaal voor LED televisies zijn ontworpen, met deze serie beugels hangt u uw tv op slechts 0.8 cm van de wand. Dit gaat om de HQ LED tv beugel serie. Bekijk hier de LED tv beugel voor schermen tot 37 inch, bekijk hier de LED tvbeugel voor schermen tot 42 inch, en bekijk hier de LED tv beugel voor schermen tot 63 inch.

Ultra platte tv beugels draai en kantelbaar.

Onlangs is er een nieuwe serie tv beugels op de markt gekomen. Met deze serie hangt uw scherm op slechts 4 cm van de wand, het scherm is vervolgens tot 50 cm van de wand te halen en 90 graden naar links en/of naar rechts te draaien.Bekijk hier de ultra platte wand beugel voor schermen tot 52 inch, en bekijk hier de ultra platte wandbeugel voor schermen groter dan 52 inch.

Alle beugels worden binnen 1 werkdag geleverd binnen Nederland,
de verzending naar België duurt 2 a 3 dagen langer. Heeft u een vraag over één van deze tv beugels of heeft u een algemene vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op. dit kan telefonisch op 088 112 0500
of per email, dit kan naar info@tvbeugels.nl