tv-vloerstandTV stands van diverse merken

Wij hebben TV vloerstands van diverse merken. Zo hebben wij een relatief goedkope tv standaard van ons eigenmerk WOLFF MOUNT maar ook andere merken. Hieronder ziet u een overzicht van alle merken in ons assortiment,

  • WOLFF MOUNT
  • Vogel’s
  • NewStar

 

Bent u op zoek naar een verrijdbaar TV meubel? Zoek niet verder en bestel via TVbeugels.nl een vloerstand.

 

Verschillende functies

De vloerstands uit ons assortiment komen in verschillende uitvoeringen. Wanneer u een TV stand gaat uitzoeken, is het belangrijk om u eerst af te vragen wat voor TV stand u zoekt. De vloerstands die wij aanbieden hebben namelijk verschillende functies. Zo zijn er vloerstands die in hoogte verstelbaar, verrijdbaar of kantelbaar zijn. Weet u niet zeker welke TV vloerstand u nodig heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste TV vloerstand.

 

Professionele TV stand

De TV vloerstands uit ons assortiment zijn ook geschikt voor professioneel gebruik. Zoekt u een vloerstand voor op een beurs, in een vergaderruimte of klaslokaal? Met onze stands kunt de televisie op een multifunctionele wijze gebruiken en de verrijdbare stand kunt u makkelijk naar andere ruimtes verplaatsen.

 

Advies TV stand

Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikte TV vloerstand. Daarnaast kunnen wij al uw vragen omtrent TV vloerstands beantwoorden. Wilt u contact met onze klantenservice? Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 112 0500. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar info@tvbeugels.nl.