Computer beugels

 

De computer beugels zijn speciaal ontworpen om uw systeemkast op een veilige manier te plaatsen onder of aan de zijkant van uw bureau. Tevens kunnen deze computer beugels aan de wand bevestigd worden.

Voordelen computerbeugel

Het gebruiken van een beugel voor uw computer is dat u meer ruimte heeft op het bureau, en de computer van de grond staat. Staat uw pc nu op grond? Heeft u wel eens in uw systeemkast gekeken hoeveel stof en vuil er in uw computer zit? Met deze computerbeugels zou het stof en vuil probleem gigantisch verminderd gaan worden.

Daarnaast is het voordeel van een computer onder of naast uw bureau te plaatsen dat de kans dat er een kop koffie of een glas drinken omvalt op uw bureau en de vloeistoffen in de computer lopen een stuk kleiner!

Monitor beugels

Naast de computer beugels bieden wij ook een groot assortiment monitor beugels aan, met deze monitorbeugels monteert u uw computer scherm aan het bureau of aan de wand. Ook hierbij is het voordeel dat u meer ruimte op uw bureau houd hoor uw werkzaamheden. Daarnaast kunt u de verschillende monitorbeugels zo monteren dat u een economischere en betere werkhouding kunt aannemen, dit voorkomt nek en rugklachten en u zult een stuk minder vermoeid zijn naar een dag werken. Staat uw monitor gewoon op uw bureau? Bekijk dan ons assortiment met monitor verhogers.

Hebt u een vraag over deze computer beugels, of heeft u een andere vraag over de tv beugels of monitorbeugels op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 088 112 0500 of een email sturen naar info@tvbeugels.nl