Van HDMI kabels tot audio streaming. TVbeugels.nl heeft alles wat u nodig hebt op gebied van beeld en geluid. Bent u op zoek naar een HDMI kabel van hoge kwaliteit? Of wilt u de UTP kabel vervangen voor een langere UTP kabel? Alle beeld en geluid kabels en accessoires bestelt u eenvoudig via TVbeugels.nl

HDMI kabels

Tegenwoordig is al het geluid- en beeldapparatuur uitgerust met HDMI poorten. Het is dan ook niet gek dat u vaak HDMI kabels nodig heeft. Wij hebben een ruim assortiment HDMI kabels. Hierdoor hebben wij voor iedere situatie een geschikte HDMI kabel.

Diverse andere kabels

Naast HDMI kabels hebben wij diverse andere soorten kabels. Hieronder ziet u welke kabels wij onder andere aanbieden,

  • UTP kabels
  • Verloop kabels
  • Scartkabels
  • Antenne kabels

Bent u op zoek naar kabels van hoge kwaliteit? Bestel voortaan uw kabels via TVbeugels.nl.

Infrarood verlenger

Naast kabels en andere producten voor beeld en geluid hebben wij ook infrarood verlengers. Met een infrarood verlenger kunt u het signaal van uw apparatuur versterken. Wanneer de afstandsbediening niet goed werkt kan dit liggen aan een slechte ontvangst. Met een infrarood verlenger wordt dit signaal verlengt en werkt uw apparatuur weer optimaal met uw afstandsbediening.

Samsung televisies

TVbeugels.nl biedt niet alleen tv beugels aan. Wij hebben momenteel ook een speciale Samsung televisie actie. Deze Samsung televisies hebben een scherpe prijs en zijn van hoge kwaliteit. Wilt u een nieuwe televisie en een nieuwe tv beugel? Bestel deze beide via TVbeugels.nl.

Advies beeld en geluid

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste kabels of beeld- en geluid accessoires. Daarnaast kunnen wij al uw vragen omtrent beeld en geluid beantwoorden. Wilt u contact met onze klantenservice? Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 112 0500. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar info@tvbeugels.nl.