Vogels Ultra THIN TV wandbeugels

 

De Vogels THIN serie is een vrij nieuwe serie tv beugels van het merk Vogels. De THIN collectie is geïntroduceerd in het jaar 2010 en is snel uitgegroeid tot één van de meest populaire beugel collectie van dit merk.

Waarom deze beugels zo populair zijn is makkelijk te verklaren, veel mensen willen de tv strak tegen de wand hebben, en dit zo plat mogelijk. (Dus zo weinig mogelijk ruimte tussen de tv en de wand). De volgende wens is om de tv zo ver van de wand te kunnen trekken dat de tv in een hoek van 90 graden op de wand gezet kan worden. Zo kan de tv bijvoorbeeld zowel vanaf de bank als vanaf de eetkamertafel bekeken worden.

De tv beugels uit de vogels THIN collectie zijn de weinige beugels die aan dit eisenpakket voldoen, de keuze bestaat uit tv steunen die volk op de muur zitten als steunen die zowel strak tegen de wand zitten als naar voren getrokken kunnen worden (tot wel 63 cm) en volledig te draaien en te kantelen zijn.

 

Tv Wandbeugels uit voorraad leverbaar

Wij leveren vrijwel alle tv beugels uit voorraad, het grootste deel van de TV beugels hebben wij op voorraad, de levertijd van de Vogels beugels zijn één tot twee werkdagen.

De tv wandbeugels van vogels hebben standaard 5 jaar garantie, daarnaast zijn de wandbeugels tot de kleinste details netjes afgewerkt en worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen voor het monteren aan de wand en schroeven om de tv te monteren aan de wandbeugel.

Wilt u uw tv aan de wand hangen? Maar weet u niet welke beugel u moet gebruiken? Neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 088 112 0500, mailen mag natuurlijk ook. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@tvbeugels.nl

 

Waar moet ik opletten bij het kopen van een TV beugel?

Wij krijgen vaak de vraag; “Waar moet ik opletten bij het kopen van een TV beugel?”

Het belangrijkste is uw eigen wens. Wilt u uw tv strak tegen de wand hangen? Zoekt u een tv beugel die kantelbaar is? Of wilt u uw TV kunnen draaien en kantelen? Als u weet hoe u uw tv wilt ophangen zijn er twee gegevens die belangrijk zijn voor een tv beugel. Wat is de VESA maat van uw tv? (de vesa maat is de aansluit maat achter op de tv waarmee de tv aan een tv beugel gemonteerd moet worden) Daarnaast moet u kijken wat het gewicht is van uw tv (zonder voet) en of de beugel dit aan kan. Als deze gegevens overeen komen kunt u de tv altijd aan de geselecteerde TV beugel monteren.

Heeft u vragen over een tv beugel? Of wilt u advies bij het bestellen van een beugel? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 088 112 0500 of stuur een email naar info@tvbeugels.nl