TV Vloerstandaard

 

U kunt uw tv overal neerzetten met een mobiele tv standaard die u bij TVBeugels.nl bestelt. In onze webshop heeft u een ruime keuze uit diverse modellen voor televisies met een plat beeldscherm tot wel 199 inch. Een ander voordeel van een tv standaard is dat deze gemakkelijk in hoogte verstelbaar is, zodat u zowel van uw stoel als u loungebank ontspannen tv kunt kijken. Met een kantelbare uitvoering wordt u helemaal op uw wenken bediend. Bekijks ons ruime aanbod en bestel voordelig.

Verrijdbare tv standaard

Voor praktische toepassingen zoals het houden van een presentatie of het laten zien van een video is een verrijdbare tv standaard ideaal. Bij TVBeugels.nl vindt u zelfs een exemplaar dat horizontaal kantelbaar is, zodat er een scherm met touchscreen op geplaatst kan worden. Superhandig voor een interactieve brainstormsessie. Met deze verrijdbare tv standaard beschikt u over uw eigen spreekwoordelijke digitale tekentafel. Voor vragen over de mogelijkheden kunt u terecht bij onze deskundige klantenservice!

Universele tv standaard

Om uw televisie een vaste plek te geven in huis of op kantoor is een universele tv standaard de voordelige oplossing. Deze is niet alleen mobiel maar ook eenvoudig in te stellen in de door u gewenste kijkhoogte. U heeft de keuze uit diverse VESA maten zoals van 75x75 tot wel 400 x 400. Door de neutrale zwart kleur past een universele tv standaard vrijwel overal. Bij onze uitgebreide productinformatie staat bovendien het maximale draaggewicht duidelijk aangegeven. Ook een tvvoet met universeel design bestelt u voor de scherpste prijs in onze webshop!

Groot assortiment TV vloersteunen

De vloerstandaards zijn leverbaar als een vaste beugel, of in beugels die in hoogte verstelbaar zijn. Ook zijn er tv steunen leverbaar waar een plateau op bevestigd is voor bijvoorbeeld een laptop of dvd speler op geplaatst kan worden. De vloerstenen zijn uit voorraad leverbaar, de vloersteunen worden verzonden als speciale zending, vaak op een pallet. Vandaar dat de levertijd 2 a 3 werk dagen is.

TV standaard kopen

U heeft verreweg de ruimste keuze bij TVBeugels.nl wanneer u een tv standaard wilt kopen. Wij zijn de meest veelzijdige leverancier voor de aanschaf van bevestigingsmaterialen voor tv’s, monitoren, pc’s en andere audiovisuele apparatuur. Door ons ruime assortiment vindt u gemakkelijke de juiste oplossing voor uw huiskamer of kantoor. Bestel moeiteloos de tv standaard in een vast en verplaatsbaar model of in een mobiele uitvoering. Ook voor uw Newstar tv standaard van hoge kwaliteit bent u in onze webshop aan het juiste adres. Een tv standaard kopen doet u bij ons bovendien voordelig online! Wij zorgen voor een snelle levering.

Advies TV vloersteunen

Heeft u vragen over ons assortiment vloersteunen? Of heeft u een vraag over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op via 088 112 0500 of stuur een e-mail naar info@tvbeugels.nl

Meer informatie over ons assortiment TV vloerstandaards? Klik dan hier.