TV beugel in Deurne kopen? Groot assortiment tv muurbeugels voor o.a. Samsung, Sony, Philips, LG, en Panasonic televisies.

 

Zoekt u een TV muurbeugel in Deurne?

TVBeugels.nl heeft het grootste assortiment TV muurbeugels en Plafondbeugels van Deurne.

De laatste trend is dat TV schermen steeds groter en betaalbaarder worden. Juist daarvoor hebben wij een groot assortiment tv muurbeugels voor grote schermen geselecteerd.Grote muurbeugel voor Samsung LG Sony Philips Panasonic
Denk aan formaten als 55 inch 65 inch maar ook 70 inch en 75 inch zelfs 80 en 90 inch is geen uitzondering meer.
Wij hebben voor deze grote formaten een speciale TV muurbeugel categorie in onze webshop. Deze TV muurbeugels zijn geschikt voor alle merken die beschikken over een VESA aansluiting. Denk hierbij onder anderre aan de Samsung QLED LCD TV's of LG LCD maar ook LG OLED en Sony OLED TV's. Maar uiteraard hebben wij ook voor de Phlips LCD TV's of Ambilite TV's hebben we ook geschikte muurbeugels.


TVBeugels.nl is een begrip in Deurne en omstreken.

TVbeugels.nl levert al vanaf 2001 tv beugels in Deurne en omstreken, in de beginperiode waren dit nog vooral de grote beugels voor de zware beeldbuis televisies, maar vandaag de dag leveren wij uiteraard hoofdzakelijk de wandbeugels voor platte televisies. Maar, naast de tv wandbeugels leveren wij ook tv plafondbeugels, speaker beugels, beugels voor soundbars, tablets en zelfs voor beamers. Woont u in Deurne en wilt u veilig en vertrouwd een TV beugel bij ons bestellen? Betaal dan eenvoudig via iDeal en wij zorgen dat de wandbeugel via Post NL binnen doorgaans 1 a 2 werkdagen bij u is.
Witte plafondbeugel

TV aan het plafond bevestigen?

Hangt u liever uw scherm aan het plafond van uw slaapkamer of net in de hoek  in de keuken? Daar heeft TVBeugels ook een oplossing voor. Wij hebben een breed assortiment TV plafondbeugels voor zowel grote en kleine schermen. Nieuw in ons assortiment zijn de  witte plafondbeugels dit is een mooie elegante TV Plafondbeugel!
Ook bij een TV plafondbeugel is het belangrijk om eerst de VESA maat op te meten van de televisie en om het gewicht van de televisie “zonder voet” te achterhalen. Als u de VESA maat en het gewicht van uw televisie weet, kunt u eenvoudig de juiste TV plafondbeugel kiezen en online bestellen.
De wegklapbare plafondbeugel is een handige plafond beugel voor de wat kleinere ruimtes. Ook deze wegklapbare plafondbeugel leveren wij snel en vertrouwd in Deurne.


Uw TVBeugel partner uit Deurne heeft ook een breed assortiment iPad en tablet muurbeugels. Hoe handig is het om uw iPad in de keuken te monteren en zo een online kookcursus te volgen.
Onze iPad wandbeugels worden ook vaak geplaatst in Campers en Caravans. Hoe ideaal is dit! Wilt u aan het einde van de dag of juist ‘s ochtends bij het ontbijten even het nieuws kijken op uw iPad? Met onze iPad wandbeugels is dit eenvoudig mogelijk.
Belangrijk is het formaat van uw tablet, of deze past vind u in de specificaties van de iPad muurbeugel.

Naast het steeds beter en mooier wordende beeld, wordt ook het geluid bij het televisiekijken steeds belangrijker. hierdoor is de ontwikkeling, maar ook de verkoop in Soundbars in een enorme stroomversnelling gekomen.Soundbar beugel Merken als Sonos Bose Harman-Kardon Samsung LG en JBL leveren al jaren een mooi assortiment aan luidsprekers en soundbars.
Speciaal voor deze soundbars hebben wij soundbar beugels. Deze soundbar beugels kunt u monteren tussen uw TV en de TV beugel de soundbar beugel steekt dan onder uw TV uit waaraan u uw soundbar eenvoudig kunt monteren.
Bij soundbarbeugel is het belangrijk te kijken waar de aansluitpunten op de soundbar zitten. Zitten deze achterop of onderop en hoe ver liggen de schroefgaten uit elkaar.

TV aan de wand of het plafond bevestigen

Voor het monteren van een TV muurbeugel of plafondbeugel is het belangrijk goed te onderzoeken uit wat voor materiaal de muur of plafond bestaat. Bij nagenoeg alle TV muurbeugels die u bij ons kunt bestellen zit een standaard montage set met pluggen en schroeven. Deze pluggen en schroeven zijn geschikt voor een stenen muur. Heeft u een wand die niet van baksteen is? Heeft u bijvoorbeeld een wand van gipsplaten, ytong of een ander materiaal, dan kunt u vaak bij de bouwmarkt in Deurne wel de juiste pluggen vinden. Laat u hier dan even goed over informeren door het personeel van de bouwmarkt.

Kortom TVBeugels.nl is uw lokale partner in Deurne en omstreken en onze klantenservice is eenvoudig bereikbaar via telefoonnummer: 0881120500 of via email.