Doorgaan naar inhoud

Waar moet ik op letten bij het kopen van een Samsung tv beugel?

Aandachtspunten voor het kopen van een TV beugel voor Samsung TV's.

Zoekt u een Samsung tv-beugel en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zullen in dit artikel aangeven waar u op moet letten bij de koop van een Samsung tv-beugel en de opties voor een Samsung tv-beugel voor u op een rijtje zetten, zodat u de Samsung tv-beugel vindt die volledig aan uw wensen voldoet.

Kies de juiste soort tv-beugel voor uw situatie

Voor elke situatie hebben wij een oplossing. Waar gaat u uw nieuwe Samsung TV ophangen? In de woonkamer midden op de muur? In de keuken in een hoek? Verhuisd de oude Samsung tv naar de slaapkamer? Gaat de oude tv van de slaapkamer naar buiten in de overkapping?
Allemaal verschillende situaties waar verschillende tv-beugels voor beschikbaar zijn.

We hebben de tv-beugels voor Samsung ondergebracht in de volgende categorieën:
1. TV muurbeugels voor Samsung
2. Plafondbeugels voor Samsung
3. Verrijdbare presentatiemeubel voor Samsung
4. TV standaard tv voet voor Samsung

Naast deze categorieën benoem ik nog graag de specifieke hoek muurbeugel om uw Samsung TV in een hoek van de woonkamer te monteren.

Heeft u weinig ruimte in huis of op uw (thuis) kantoor? Dan is het wellicht een goed idee om een muurbeugel of plafondbeugel te kopen. U kunt dan uw Samsungscherm efficiënt wegwerken in de ruimte.

Onze vloerstandaard voor Samsung is handig wanneer u de tv wilt kunnen verplaatsen naar verschillende ruimtes, van woonkamer naar speelkamer voor de kinderen. Of als u tijdens een vergadering een presentie wilt geven.
Onze verrijdbare Samsung vloerstandaarden hebben een universele aansluiting ook geschikt voor Samsung.

Welke grootte tv-beugel moet ik kopen?Wat is een VESA maat?

Wanneer u op onze website een tv beugel wilt kopen, kunt u selecteren op VESA maat van de TV of op inch-maat. De VESA-maat is de afstand tussen de schroefgaten aan de achterzijde van uw televisie. Hoe u de VESA-maat precies op meet, leest u hier. Zo bent u er zeker van dat u de juiste maat beugel voor uw tv bestelt.

Meest voorkomende VESA-maten

De meeste televisies hebben een VESA-maat variërend van 200x200 tot 800x600. Wij hebben om het u gemakkelijk te maken een paar van onze bestsellers met deze VESA-maten op een rijtje gezet.

Top 5 meest verkopende Samsung TV muurbeugels:
1. Platste muurbeugel op de markt slechts 9mm
2. Ideale slaapkamer TV muurbeugel
3. Grote muurbeugel tot 100" Samsung QLED en OLED
4. Stevige strakke muurbeugel
5. Cinewall muurbeugel voor Samsung

Heeft u een televisie met een andere VESA-maat? Geen probleem! Op TV-beugels.nl vindt u een ruim assortiment muurbeugels plafondbeugels TV voet en TV Standaards voor alle VESA-maten.

Welke schroeven heb ik nodig?

Als u een tv beugel bij TVbeugels.nl koopt, krijgt u altijd een basis setje schroeven meegeleverd voor uw TV en stenenmuur. De schroefmaten M4, M6 en M8 worden standaard meegeleverd. Zo kunt u direct beginnen met het monteren van de tv-beugel.

Samsung heeft als vreemde eend in de vijver bij sommige nieuwe schermen een afwijkende aansluiting. Zo levert Samsung grote schermen (70" 75" 80") met een relatief kleine aansturing (VESA 200x200). De schroefgaten liggen in dit geval vrij diep. Meestal begint de schroefraad op 43mm tot max46mm. In dit soort gevallen dient u de handleiding te raadplegen en daar te lezen wat de minimale en maximale schroeflengte is die gebruikt mag worden. Deze afwijkende schroeven worden niet standaard bij een tv muurbeugel geleverd.Schroeven M8

Gelukkig kunt u deze lange Samsung schroeven wel los bestellen in onze webshop. Heeft u een tv-beugel gevonden die helemaal aan uw wensen voldoet? Fijn! Bestel hier meteen uw M8-schroeven.

Check-list voor het kopen van een Samsung tv-beugel

Wat zijn we in dit artikel nu precies te weten gekomen? Om de perfecte tv-beugel voor uw Samsung televisie te kopen moet u letten op de volgende punten:

  • Wilt u uw TV aan de muur, plafond of op een verrijdbare standaard?
  • Welke VESA-maat heeft uw tv?
  • Zitten de juiste lengte schroeven al bij de beugel geleverd?

Als u het antwoord heeft gevonden op bovenstaande vragen, is het een stuk gemakkelijk om de ideale tv-beugel te vinden.