Doorgaan naar inhoud

Retourneren en Klachten

Wanneer u een bestelling plaatst bij TVbeugels.nl heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling te controleren op volledigheid en om zonder opgaaf van reden weer aan ons te retourneren. Wanneer wij het artikel in goede orde ontvangen, ontvangt u uw aankoopbedrag retour. Wanneer u uw volledige bestelling retourneert, storten wij ook de originele verzendkosten terug. De kosten voor het retour zenden van de door u bestelde artikelen zijn voor eigen rekening. De terugbetaling van uw aankoopbedrag + originele verzendkosten geschiedt altijd op dezelfde wijze als de originele betaling, tenzij u heeft ingestemd met een andere methode. De terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de herroeping.

Retourneren van artikelen welke besteld zijn bij TVbeugels.nl

 • De 14 dagen bedenktijd gaan in op de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen, mits er een afleverbevestiging van de koeriersdienst aanwezig is.
 • Het is niet mogelijk om buiten de genoemde 14 dagen bedenktijd een artikel te retourneren.
 • De geretourneerde artikelen dienen volledig en onbeschadigd op te worden gestuurd (indien redelijkerwijs mogelijk in onbeschadigde originele verpakking).
 • Wanneer een artikel beschadigd retour komt, behouden wij ons het recht voor om een deel van het aankoopbedrag te restitueren. Dit dient altijd goed beargumenteerd te zijn en het percentage dat in wordt gehouden dient evenredig te zijn aan de geconstateerde schade aan het desbetreffende artikel of verpakking.
 • Het retour zenden van artikelen is op eigen risico. Eventuele schade opgelopen tijdens transport nemen wij mee in de beoordeling van de staat van de retourgoederen. Het is om die reden raadzaam de artikelen te allen tijde goed te verpakken alvorens deze retour te zenden.
 • Het is niet mogelijk om een vervangend artikel te ontvangen. Bij goed ontvangst van een retour gezonden artikel, storten wij het aankoopbedrag retour. Wanneer u een vervangend artikel wenst, kunt u hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen op TVbeugels.nl

Hoe kunnen artikelen worden geretourneerd aan TVbeugels.nl?

 1. Meldt uw retour door contact op te nemen met onze klantenservice via: info@tvbeugels.nl of 088 – 112 0500
 2. Nadat het retour is gemeld bij de klantenservice kunt u een retourlabel bestellen via ons retourportaal.
 3. Het is ook mogelijk om zelf uw pakket retour te sturen zonder onze retourlabels. Het retour mag worden opgestuurd naar:

TVBeugels.nl
Baander 24
7811HJ, Emmen

 1. Controleer de artikelen op volledigheid en verpak deze goed. Zorg ervoor dat het factuur is bijgevoegd!
 2. Lever het pakket in bij een koeriersdienst naar keuze. Eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening.
 3. Wilt u een retour label via TVBeugels.nl ontvangen, gebruik dan het retourportaal. De kosten van dit retour label zijn €7,50 (binnen Nederland). Dit bedrag hoef je dus niet aan PostNL of DPD te betalen, dit regelen wij voor u. Een retourlabel vanuit Belgie kost €12,50 en is uitsluitend via DPD. Deze retourlabels dienen aangevraagd te worden bij de klantenserive.

Verwerkingstijd van een retourzending

Binnengekomen retourzendingen worden binnen vijf werkdagen door TVbeugels.nl beoordeeld en afgehandeld. Na het verwerken van de door u verstuurde retour artikelen, zult u zo spoedig mogelijk worden geïnformeerd over de status en de verdere gang van zaken omtrent uw retourzending. De terugbetaling geschiedt doorgaans binnen enkele werkdagen, maar kan uiterlijk 14 dagen in beslag nemen.

Garantie

TVbeugels.nl biedt op de aangeboden artikelen een garantie. Wanneer u binnen de garantietermijn een artikel retourneert welke voldoet aan de garantievoorwaarden, zijn de kosten voor het retour zenden van uw artikel voor rekening van TVbeugels.nl

Wanneer u problemen ervaart met een artikel welke is aangeschaft bij TVbeugels.nl , dient u altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice via: info@tvbeugels.nl of 088 – 112 0500.

Wat is uitgesloten van garantie?

Uitgesloten van Garantie zijn alle schades veroorzaakt door:

 • Opzet of nalatigheid
 • Onoordeelkundig gebruik
 • Nalatig onderhoud
 • Gebruikelijke slijtage
 • Het niet of niet correct volgen van de informatie gegeven door bijgevoegde handleidingen

Klachten

Wanneer u een klacht heeft over een artikel welke u aangeschaft heeft bij TVbeugels.nl kunt u deze klacht schriftelijk indienen via de e-mail: info@tvbeugels.nl Uiterlijk de eerstvolgende werkdag sturen wij u een ontvangstbevestiging. Wij zullen de klacht inhoudelijk beantwoorden binnen 14 dagen na ontvangst. Mocht het onverhoopt gebeuren dat er meer tijd nodig is om tot een gedegen antwoord te komen, zullen wij u hier binnen de eerder genoemde 14 dagen van op de hoogte brengen.

Indien u dat wenselijker vindt, kunt u ook contact opnemen met de afdeling ‘bemiddeling’ van de Stichting Webshop Keurmerk. TVbeugels.nl is hierbij aangesloten. Wanneer de bemiddelingspoging om wat voor reden dan ook niet tot een bevredigende oplossing kan leiden, dan bestaat er de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).