TV muurbeugel

Wilt u een televisie muurbeugel bestellen? Bekijk dan eens ons complete assortiment tv-muurbeugels. Wij leveren voor ieder scherm een passende tv-muurbeugel. De muurbeugels die wij leveren, zijn geschikt voor schermen van 10 tot 70 inch. Zelfs voor grotere schermen hebben wij vrijwel altijd een oplossing.

De televisie muurbeugels kunnen in 2 typen worden verdeeld. 1. De televisie muurbeugel om een televisie plat tegen de muur te hangen. 2. De televisie muurbeugel draai- en kantelbaar. Dit tweede type tv-muurbeugel zorgt dat de televisie ook gedraaid kan worden of naar voren getrokken kan worden. Zo kunt u altijd een ideale kijksituatie creëren.


Televisie plat tegen de muur

Om een televisie plat tegen de muur te hangen, kunt u een muurbeugel kiezen die vlak tegen de wand wordt gemonteerd. Deze tv-muurbeugels zijn verkrijgbaar voor alle maten, merken en typen televisies. De beugels zijn verkrijgbaar met verschillende afstanden van de wand. Er zijn tv-muurbeugels waarbij de televisie minder dan één centimeter van de wand wordt gemonteerd.


Draaibaar televisiesteun

Bent u op zoek naar een tv-muurbeugel die draaibaar of kantelbaar is? Dit type hebben wij ook in onze uitgebreide collectie. Draai- en kantelbare televisie muurbeugels leveren wij voor alle merken en typen televisies. Wanneer u een tv-muurbeugel wilt bestellen, is het belangrijk dat u op de VESA-maat let en op het gewicht van uw televisie.


TV wandsteun vlak tegen de wand en draaibaar

Uw televisie vlak tegen de wand plaatsen, maar de televisie ook naar voren kunnen trekken en draaien en kantelen? Ook hiervoor bieden wij een oplossing. Er is een aantal NewStar TV beugels dat slechts 4 cm van de wand wordt gemonteerd, maar wel tot 50 cm naar voren getrokken kan worden. Naast de NewStar tv-beugels biedt Vogels beugels tevens een aantal vergelijkbare steunen. Met de tv-beugels van Vogels komt de televisie op slechts 3,5 cm van de wand. Bij de grootste uitvoering kan de televisie tot wel 63 cm van de wand worden getrokken.

Met deze oplossing combineert u het beste van beide soorten tv-muurbeugels. Bekijk het complete aanbod tv-muurbeugels en ontdek de ideale oplossing voor u.