Doorgaan naar inhoud

Soundbar monteren

Een soundbar monteren onder een televisie? Dit is wat U moet weten!

Een televisie gemonteerd aan een muur is natuurlijk het mooist voor bij de zithoek. Maar waar komt de soundbar? Hoe kan het geluid van de televisie goed geprojecteerd worden voor de beste ervaring?

De beste oplossing voor dit probleem zijn soundbar beugels. Met een beugel uit ons assortiment monteert u eenvoudig de soundbar onder de televisie. Door de beugel onder het scherm te plaatsen word het geluid dicht bij het beeld vandaan verzonden, hierdoor word de kijk ervaring verbeterd.

Hoe word een soundbar gemonteerd?

De soundbar is eenvoudig te monteren aan de onderste 2 schroefgaten achterop de televisie. Bij het uitzoeken van een soundbar beugel is het belangrijk om te kijken naar hoever de afstand is tussen de schroefgaten en de montage gaten op de soundbar zelf.

Welke soundbar beugel past bij mijn soundbar?

Het grootste gedeelte van onze soundbar beugels zijn universeel. Alle merken soundbars worden dus ondersteund, denk hierbij aan Sonos, Harman/Kardon, Samsung, LG en de rest om een kleine opsomming te geven. Wel blijft het van belang om eerst op te meten hoe groot de beugel moet zijn. Deze maten verschillen namelijk per model. Ook is het belangrijk om te kijken waar op de soundbar de montage punten zitten.