Doorgaan naar inhoud

Panasonic beugels, ook voor afwijkende maten

Panasonic logo

Wij leveren een breed assortiment tv-beugels en tv-steunen voor Panasonic televisies en monitoren. Wij leveren zowel tv-wandbeugels als tv-plafondbeugels.

TV wandbeugels voor Panasonic

Wij leveren wandbeugels voor zowel strak tegen de wand,
als beugels die je van de wand kunt trekken en naar rechts en naar links kunt draaien.

TV strak tegen de wand
Wilt u uw tv super strak tegen de wand plaatsen? Kijk dan eens naar onze led tv beugels. Deze beugels hebben slechts een afstand van 0.8 cm tot de wand. Met een dergelijke wandbeugel komt uw ultra platte Panasonic LED TV pas echt tot zijn recht.

Bekijk hier de ultra platte wand beugels die slechts 0.8 cm van de wand zitten.

TV wandbeugels: draai- en kantelbaar.
Naast de tv beugels waarmee uw scherm strak op de wand zit, leveren wij ook tv steunen waarmee u uw scherm van de wand af kunt bewegen en naar links en rechts kunt draaien. Zo kunt u in elke hoek van de kamer van uw favoriete programma genieten.

Bekijk hier alle leverbare tv wandbeugels voor schermen van Panasonic.

TV plafondbeugels voor Panasonic schermen;

Wij leveren ook een breed assortiment tv plafondbeugels geschikt voor Panasonic schermen. Deze plafondbeugels zijn er in verschillende maten en met verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij plafond beugels waarmee u uw scherm aan het plafond kunt hangen en als u hem niet gebruikt weg kunt klappen. Bovendien hebben wij TV plafondbeugels waarmee u uw tv zelfs op een afstand van 2.5 meter van het plafond kunt hangen. Daarnaast hebben wij ook oplossingen voor niet alledaagse situaties. Wilt u bijvoorbeeld een TV ophangen aan of door een systeem plafond? Of wilt u een beugel monteren op een exacte afstand van het plafond? Wij hebben voor ieder probleem een passende oplossing.

Bekijk hier alle tv plafondbeugels voor Panasonic tv’s

Panasonic tv steunen overzicht :

Panasonic tv steunen tot 26 inch
Panasonic tv steunen tot 40 inch
Panasonic tv steunen tot 65 inch
Panasonic tv steunen voor schermen tot 100 inch
Panasonic tv plafondbeugels

Zij aanzicht met kantelfunctie detail

Let op! De VESA maat van de Panasonic televisies zijn per model verschillend. Om er zeker van te zijn dat u de juiste bestelt, kunt u het beste de VESA maat opmeten. De VESA maat is het gatenpatroon achter op het scherm. Bij iedere beugel in ons assortiment staat vermeld voor welke VESA maten de beugel geschikt is.

Mocht u twijfelen of vragen hebben omtrent de aanschaf van een tv beugel, neem dan gerust contact met ons op via 088 112 0500 of stuur een e-mail naar info@tvbeugels.nl