Vogel's TV beugels

 

 

Vogel’s biedt een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende soorten en maten beugels. Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld muurbeugelsplafondbeugelvloerstandaards en andere oplossingen om uw scherm, iPad of monitor aan te bevestigen. Wilt u een tv beugel van Vogels’s bestellen? Bestel deze dan via TVbeugels.nl.

Groot assortiment Vogel’s beugels

In deze categorie vindt u het volledige assortiment van Vogel’s. Bent u op zoek naar een professionele Vogel’s plafondbeugel? Of zoekt u een muurbeugel voor uw nieuwe televisie? Zoek dan niet verder en bestel een originele Vogel’s beugel via TVbeugels.nl. De producten van Vogel’s zijn opgedeeld in de onderstaande categorieën;

Vogel’s THIN beugels

Vogel’s SuperFlat serieTHIN beugels
Vogel’s NEXT serie
Vogel’s Plafondbeugels
Vogel’s Projector/beamer beugels
Vogel’s Luidspreker steunen
Vogel’s LCD auto hoofdsteun
Vogel’s iPad en Galaxy beugels

Wilt u een originele Vogel’s beugel bestellen? Bestel deze dan eenvoudig via TVbeugels.nl.

Vogel’s professionals

Zoekt u een professionele beugel? Zoek dan niet verder. Vogel’s heeft een uitgebreid assortiment aan professionele beugels. Deze beugels zijn ideaal voor in winkels, kantoren of op beurzen. De professionele beugels van Vogel’s zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een professioneel design. Wilt u een professionele plafondbeugel, muurbeugel of vloerstandaard bestellen? Bestel deze dan eenvoudig via TVbeugels.nl.

Vogel’s THIN series

Wanneer u houdt van een moderne uitstraling, is de Vogel’s THIN series iets voor u. Deze muurbeugel heeft een modern uiterlijk en beschikt over handige functies. In deze categorie vindt u muurbeugels die plat tegen de muur aan zitten en tv beugels die draai- en kantelbaar zijn. De draai- en kantelbare functie zorgt ervoor dat u het scherm altijd in de desgewenste positie kunt brengen.

Bekijk hier de volledige Vogel’s THIN serie

Advies Vogel’s TV steunen

Wilt u meer informatie over een bepaald product? Of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 bereikbaar voor al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd mailen via info@tvbeugels.nl.