Doorgaan naar inhoud

Tv ophangbeugel

Met een tv- ophangbeugel creëert u meer ruimte in uw kamer. Wanneer u een tv ophangt, heeft u in principe geen tv-meubel meer nodig, waardoor de kamer een stuk ruimer lijkt. Daarnaast lijkt uw inrichting ook een stuk strakker. In ons assortiment vindt u een groot aantal aan tv- ophangbeugels. Zo hebben wij tv-beugels die u aan de wand kunt bevestigen, maar ook beugels die aan het plafond opgehangen kunnen worden. Kijk voordat u een tv ophangbeugel bestelt goed naar de VESA-maat van uw televisie. De VESA-maat is de horizontale en verticale afstand tussen de schroefgaten aan de achterzijde van uw tv. Hiermee wordt de tv aan de beugel gemonteerd. Het is dus erg belangrijk dat deze afmetingen kloppen. Bekijk hier het aanbod televisie ophangbeugels voor uw tv!

Tv ophangbeugel met portretstand

Een /newstar-flat-screen-muurbeugel-prod/is een beugel die volledig draaibaar is. De televisie kan hierdoor zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Dit type beugel is erg geschikt tijdens het geven van presentaties, maar ook bijvoorbeeld voor de bewegwijzering of het aankondigen van evenementen. Deze beugel biedt erg veel mogelijkheden, ook bij gebruik in huis!

Tv ophangbeugel uittrekbaar

De televisie ophangbeugels die van de muur vandaan getrokken kunnen worden, zijn erg handig in gebruik. Een uitrekbare tv ophangbeugel is een beugel die u gemakkelijk een stuk van de muur kunt afstellen, waardoor u deze in sommige gevallen ook in een andere hoek kunt draaien. Wanneer u graag wat dichterbij de televisie wilt zitten, kunt u de beugel uittrekken zodat de televisie dichterbij komt te hangen. Wanneer u geen televisie kijkt, neemt de televisie vrijwel geen ruimte in doordat de televisie ophangbeugel vlak tegen de muur aan gedrukt kan worden. Het is erg belangrijk bij dit type tv-beugels dat de televisie niet al te zwaar is. Wanneer u een erg zware televisies hebt, kan het zijn dat deze niet recht blijft hangen wanneer u hem aan een uitrekbare ophangbeugel monteert.

Ruim assortiment van tv ophangbeugels

Wanneer het bovenstaande type televisie ophangbeugel niet aan uw wensen voldoet, biedt ons ruime assortiment voldoende alternatieven. Wij hebben beugels in ons assortiment die vlak tegen de muur kunnen worden gemonteerd, beugels die u in verschillende hoeken kunt draaien en beugels die op meerdere plaatsen kunnen worden opgehangen. U kunt uit een enorm aanbod aan tv-beugels kiezen.

Klantenservice

Bent u op zoek naar een televisie ophangbeugel, maar komt u er niet uit? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur via 088 112 0500. U kunt ook altijd een e-mail sturen via info@tvbeugels.nl.