Doorgaan naar inhoud

TV beugels voor schuine wand of plafond

Wilt u een tv bevestigen aan een schuine wand of schuinplafond? Een schuine wand of plafond kan soms vervelend zijn wanneer u hier graag een tv wilt plaatsen. Ook een tv-meubel past vaak niet goed onder een schuine wand zodra je de tv hierop zet. In ons assortiment vindt u hier verschillende oplossingen voor, zoals tv beugels voor een schuine wand of plafond.

Diverse tv-beugels voor een schuine wand of plafond

Een tv-beugel is ideaal om ruimte te besparen, ook wanneer u een schuine wand of schuin plafond heeft. Een tv-beugel voor een schuine wand of plafond bevestigt u aan de schuine wand, maar heeft een grote kantelhoek waardoor de tv eenvoudig in een rechte positie gekanteld kan worden vanuit het plafond. Zo kunt u alsnog een tv bevestigen aan een schuine wand! Voor optimaal kijkgemak!
TVbeugels.nl levert beugels voor verschillende merken televisies zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Hieronder ziet u de geschikte beugels voor schuine wanden of plafonds:
TV wandbeugel voor schermen tot 63”
TV beugel voor schermen tot 37”
TV beugel voor schermen tot 55”
TV plafondbeugel kantel- en draaibaar voor schuine wand

Advies tv-beugel voor een schuine wand of plafond

Bij het aanschaffen van een geschikte tv-beugel voor een schuine wand of plafond, is het belangrijk om rekening te houden met de VESA-maat van de televisie. De VESA-maat is de afstand tussen de bevestigingspunten aan de achterkant van uw tv-scherm. Deze VESA-maat kunt u terugvinden in de handleiding van de televisie. Wanneer u deze niet meer heeft, kunt u deze ook eenvoudig zelf opmeten. Dit doet u door de afstand tussen de bevestigingspunten op te meten. Daarnaast zijn de inchmaat en het gewicht van de televisie ook van belang. Kijk hier dus altijd goed naar voordat u een tv-beugel aanschaft!

Montage en garantie

Wij van TVbeugels.nl vinden het erg belangrijk dat u zo snel mogelijk van uw nieuwe tv-beugel voor een schuine wand of plafond kunt genieten! Daarom worden de tv-beugels geleverd met een duidelijke handleiding en het bijbehorende montagemateriaal. De tv-beugels worden inclusief schroeven en bouten geleverd, zodat deze direct gemonteerd kan worden. Indien u een speciaal type muur of plafond hebt en de meegeleverde schroeven toch niet geschikt blijken te zijn voor uw muur of plafond, dan kan uw plaatselijke bouwmarkt u verder helpen. Vrijwel alle tv-beugels voor een schuine wand of plafond worden geleverd inclusief garantie. Hierdoor wordt kwaliteit gegarandeerd. De garantie bedraagt minimaal 1 jaar en kan oplopen tot een levenslange garantie, afhankelijk van het model.