Doorgaan naar inhoud

Samsung beugels

Voor Samsung televisies en monitoren leveren wij TV wandbeugels, TV plafondbeugels en monitor beugels. Deze beugels zijn geschikt voor schermen van 22 inch tot 80 inch schermen van Samsung. De TV beugels voor Samsung schermen zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen één dag geleverd.

Wandbeugels voor Samsung schermen:

Zoekt u een wandbeugel waarmee u uw Samsung tv aan de wand kunt hangen? Wij leveren een ruime keuze wandbeugels. Zo hebben we wandbeugels waarmee u uw scherm strak tegen de wand kunt hangen, maar ook tv steunen waarmee u uw scherm van de wand kunt trekken. Deze beugels kunt u tevens naar rechts en links draaien en in de meeste gevallen ook naar boven en beneden kantelen
Let op! De VESA maat van de Samsung televisies zijn per model verschillend. Om er zeker van te zijn dat u de juiste beugel bestelt, kunt u het beste de VESA maat opmeten. De VESA maat is het gatenpatroon achter op het scherm. Bij iedere beugel in ons assortiment staat vermeld voor welke VESA maten de beugel geschikt is.

Mocht u twijfelen of vragen hebben omtrent de aanschaf van een tv beugel, neem dan gerust contact met ons op via 088 112 0500 of stuur een e-mail naar info@tvbeugels.nl

Plafondbeugels voor Samsung schermen

Wilt u uw Samsung tv of monitor aan het plafond monteren? Hiervoor hebben wij een breed assortiment tv plafond beugels in verschillende lengtes. Wilt u uw scherm dichter op het plafond plaatsen? Veel van deze beugels zijn eenvoudig in te korten naar de gewenste lengte. Daarnaast hebben wij ook plafondbeugels waarbij verlengbuizen te bestellen zijn. Met een dergelijke beugel is het mogelijk om uw scherm op tot wel 2.5 meter van het plafond te bevestigen.
Wilt u meer informatie over het inkorten van een plafondbeugel of meer informatie over de TV plafondsteunen die tot 2.5 meter van het plafond kunnen komen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch op 088 - 112 0500 of u kunt mailen naar info@tvbeugels.nl

Plafondbeugels

Beugels voor Samsung monitoren

Heeft u een Samsung monitor die u wilt bevestigen aan de wand of aan het bureau? Wij hebben een erg mooi assortiment monitor steunen en monitor armen die zeer geschikt zijn voor uw Samsung monitor of Samsung televisie.

Monitor Arm

Met een monitor Arm monteert u uw monitor door middel van een flexibele monitor arm aan het bureau of aan de wand. Deze armen zijn zeer flexibel en kunnen draaien, kantelen, roteren, naar voren gehaald worden of juist verder naar achter te zetten. Op deze manier creëert u altijd de ideale werkhouding.

Monitor wandbeugels

De wandbeugels voor monitoren zijn qua flexibiliteit en ergonomie vergelijkbaar met de monitorarmen. Het grote voordeel van de beugels ten opzichte van de armen is dat deze monitorsteunen aan de wand gemonteerd kunnen worden en hierdoor meer werkruimte creëren.

Samsung SMART TV