Doorgaan naar inhoud

Montage nieuwe televisies

Er veel verschillende soorten televisies leverbaar. De grote merken zoals Samsung, Sony en LG komen elk jaar weer met nieuwe ontwerpen. Vooral de gebogen modellen zijn dit jaar zeer populair. Maar ook de Smart tv’s worden ook dit jaar weer massaal aangeschaft. Wanneer u een nieuw scherm hebt aangeschaft, wilt u dit scherm natuurlijk ook mooi aan de wand hangen. Bij TVbeugels.nl vindt u een zeer uitgebreid overzicht van alle typen muurbeugels die onder andere geschikt zijn voor de nieuwste televisies.


Schroeven nieuwe schermen

Schroeven

Alle producten op onze website worden geleverd inclusief schroeven. De maten van de nieuwe schermen zijn in sommige gevallen echter veranderd. Hierdoor kan het zijn dat uw scherm een afwijkende schroefmaat heeft. Het komt zelden voor dat de schroeven niet passen. Echter dient hier wel rekening mee te worden gehouden. Wanneer u twijfelt over de maat van de schroeven kunt u altijd contact met ons opnemen.


Er zijn tevens diverse beugels leverbaar met grotere schroefgaten. Hierdoor weet u zeker dat ook de grotere schroeven door de beugel in uw scherm passen. Hieronder ziet u een overzicht van deze muurbeugels:


Nieuwe Curved televisies

Klanten vragen vaak welke beugel geschikt is voor een curved (gebogen) televisie. Vooral Samsung heeft dit jaar diverse Curved schermen in haar assortiment. Voor schermen zoals de Samsung Curved HU8500 zijn er diverse mogelijkheden voor wandmontage. Eigenlijk past vrijwel iedere beugel met de juiste VESA-maat (het gatenpatroon aan de achterkant van uw scherm) op de Curved schermen. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de afstand tussen het scherm en de muur zodat het Curved effect het meest tot zijn recht komt.


Hebt u vragen over de nieuwe schroefmaten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw scherm? Neemt u dan contact met ons op via 088 112 0500 of stuur een e-mail naar info@tvbeugels.nl.